High cuisine - Portorož in Piran
Na glavno vsebino
PISAVA
VELIKOST

CTRL+ ZA POVEČAVO
CTRL- ZA POMANJŠAVO

VELIKE/MALE
STIL

High cuisine

Tradicija Istre v novih okusih

Od morja do podeželja, v vsakem kotičku slovenske Istre diši po pristnih, tradicionalnih jedeh, zavitih v tančico sodobnosti.
V naši kulinariki se tradicija in sodobnost odlično dopolnjujeta in skupaj ustvarjata pravo simfonijo okusov, ki kar vabijo, da jih okusite.


Michelinovi krožniki slovenske Istre

Slovenska Istra pripoveduje številne zgodbe, med bolj zanimivimi pa so zagotovo tiste gurmanske, ki zadovoljijo še tako zahtevne sladokusce. Kar pet lokalnih restavracij se lahko pohvali z Michelinovim krožnikom in vsak ima svojo unikatno zgodbo, ki ga povezuje z našo tradicijo. Odkrijte domače specialitete v moderni preobleki, vrhunsko mediteransko kulinariko, dopolnjeno z lokalnimi sestavinami in okusi svetovne kuhinje, čudovito teraso s pogledom na morje …

Odkrijte domišljeno prepletanje okusov izpod rok vrhunskih kuharskih chefov.


Interaktivna gastronomija

Gurmane, ki neutrudno odkrivate razsežnosti gastronomije povabimo na obed, v katerem boste aktivno sodelovali. Gre za nov koncept kuhanja v Sloveniji, saj boste z edinstvenim menijem pripovedovanja zgodb odkrili slovensko kulinariko na nepričakovan, zabaven in povsem drugačen način, kot ste ga navajeni.

MasterChef okusi Istre

Pri nas okusov Istre ne ustvarjajo le chefi, ampak tudi pravi MasterChefi. V resnici gre za MasterChefinji, tekmovalki šova MasterChef Slovenija 2020, ki ustvarjata nepozabne gurmanske izkušnje. Krožniki Sanje Sirk dišijo po istrskih zeliščih in prebujajo nostalgične okuse domače kuhinje v moderni preobleki, Kaja Balantič pa razvaja z jedmi, v katerih se prepletajo mediteranski, sveži in poletni okusi s pridihi tradicionalnosti ter sodobnosti.