Portorož in Piran

Odkrij

Portorož

Strunjan

Drag button

Odkrij

1

Raznolikost slovenske Istre na enem mestu

Od urejenih plaž v objemu Jadranskega morja do razgibanih razglednih poti po rodovitnih podeželskih gričih. Od mondenih promenad do romantičnih uličic v soju bogate zgodovine. Od pristne tradicije lokalnih šeg in navad do sodobnega urbanega utripa.

Odkrijte vse obraze Portoroža, Pirana in okoliških krajev slovenske Istre.

Odkrij vse destinacije
Image overlay
2

Doživi

Obalna mesta za vsak okus

Portorož in Piran ponujata več kot le oddih na plaži! Prepustite se čarom lokalnega gostoljubja in z vsemi čuti izkusite vse, kar okolica ponuja. V vsakem letnem času vas pričakuje pestro dogajanje in široka paleta aktivnosti, med katerimi boste zagotovo našli nekaj zase. Sproščujoče ali aktivno, v paru ali družinsko, počitniško ali poslovno … poiščite doživetje, ki bo naredilo vaš obisk zares nepozaben.

Kako želite doživeti Portorož in Piran?

Izberite kategorijo doživetij, ki najbolj ustreza vašim željam in pričnite z raziskovanjem.

Pri nas se vedno dogaja!

18. Veliki pustni ples v maskah - od Tartinijeve glasbe do techna
Gledališče Tartini, Piran
22.2.2020
ob 20.00 h
Tradicionalni ples v maskah.
Več
Tartinijev karneval - Od Pirana do Benetk
Tartinijev trg, Piran
23.2.2020
15.00-18.00
Vabljeni na zabavno pustno rajanje v Piran. Letos ga bomo obeležili v spomin na velikega violinista Tartinija.
Več
Tartini 250: Slovesni koncert ob 250. obletnici smrti Giuseppa Tartinija
Gledališče Tartini, Piran
26.2.2020
20:00
Ne zamudite velikega koncerta ob 250. obletnici smrti Giuseppa Tartinija.
Več
22. Festival Malvazija
Kongresni center Portus, Hotel Slovenija, Portorož
1.3. - 2.3.2020
Marec bo v znamenju prevladujoče bele istrske sorte vina. Festival bodo spremljale strokovne in kulinarične delavnice ter okrogla miza.
Več
Razstava na prostem: Male štorije naše dediščine
Arkade Bernardin
5.10.2019 - 5.10.2020
»Male štorije naše dediščine« z motivi vsakdanjega življenja, kulture in običajev istrskega območja nekoč so nastale leta 2017 v sklopu društva Anbot ...
Več

Ustvarite si popolno doživetje

Preglejte ponudbo najbolj priljubljenih aktualnih doživetij, ki bodo vašemu obisku dodala noto pristnosti in ga začinila s kančkom lokalnega pridiha.

  • KULINARIČNO RAZVAJANJE
  • WELLNESS OB MORJU
  • KOLESARJENJE
  • KULTURNO RAZISKOVANJE
  • AKTIVNO V STIKU Z NARAVO
  • TOP 10 DOŽIVETIJ
  • VSA DOŽIVETJA
Potopite se v bogate okuse mediteranske kuhinje. Lokalne istrske sestavine in bogata kulinarična tradicija vas bosta popeljala na pravo gurmansko popotovanje.
Zakaj bi izbirali med morjem in termalnimi tretmaji, če si lahko privoščite oboje? Začutite moč morske vode in njenih naravnih produktov (slanica, sol, solni cvet, fango) v kombinaciji z wellness programi z lokalnim navdihom.
Stopite v stik z naravo in odkrivajte slikovite skrite kotičke Portoroža in Pirana kar na dveh kolesih. Razgibane kolesarske poti vas bodo vodile v dogodivščine, prepletene z istrsko kulturo in mediteransko naravno pokrajino.
Spoznajte starodavne zgodbe, ki še dandanes živijo med ulicami in pročelji obmorskih mest ter obiščite znamenitosti, ki jih krasijo. Živahni preplet kulture samo čaka, da ga odkrijete v vsem svojem čaru.
Izkoristite prav vsak sončni žarek in preživite dan aktivno, obdani s slikovitimi pogledi na mogočne klifne stene in solinska polja. Vodne radosti, jutranja joga ob morju, kolesarjenje po razgibani istrski pokrajini ali izlet po okoliških krajih – izbira je vaša.
Naš mali Ščepec Mediterana ima presenetljivo veliko za pokazati. Za vas smo sestavili seznam 10 najpomembnejših atrakcij, ki jih preprosto ne smete zamuditi.
Image overlay
3

Načrtuj

Vse na enem mestu

Uredite vse potrebno za brezskrben obisk. Poiščite udobno namestitev po vaši meri, načrtujte pot in se izognite nepotrebnim organizacijskim zagatam, ki vam lahko zagrenijo obisk. Na enem mestu smo zbrali vse, kar vam lahko pride prav pri načrtovanju vaših dni v Portorožu in Piranu.

Ustvarite si popolne počitnice

Preglejte ponudbo najbolj priljubljenih aktualnih ponudb, ki bodo vašemu obisku dodala noto pristnosti in ga začinila s kančkom lokalnega pridiha.

od
54.00€
na osebo na dan
Namesto na sneg, na morje
1.2. - 1.3.2020
Kaj pravite, da bi sneg tokrat zamenjali z morjem? Privoščite si prebujanje ob pogledu na modrino neba in morja, zaplavajte v bazenih Term Portorož ter si napolnite baterije.
LifeClass Hotels & Spa
Več
od
41.65€
na osebo
Oddih v Talasu Strunjan
6.1. - 18.6.2020
Najbolj zelen košček slovenske obale s toplo morsko vodo.
Hotel Vile Strunjan
Več

Vaše mnenje šteje