Portorož in Piran

Odkrij

Piran

Portorož

Drag button

Odkrij

1

Raznolikost slovenske Istre na enem mestu

Od urejenih plaž v objemu Jadranskega morja do razgibanih razglednih poti po rodovitnih podeželskih gričih. Od mondenih promenad do romantičnih uličic v soju bogate zgodovine. Od pristne tradicije lokalnih šeg in navad do sodobnega urbanega utripa.

Odkrijte vse obraze Portoroža, Pirana in okoliških krajev slovenske Istre.

Odkrij vse destinacije
Image overlay
2

Doživi

Obalna mesta za vsak okus

Portorož in Piran ponujata več kot le oddih na plaži! Prepustite se čarom lokalnega gostoljubja in z vsemi čuti izkusite vse, kar okolica ponuja. V vsakem letnem času vas pričakuje pestro dogajanje in široka paleta aktivnosti, med katerimi boste zagotovo našli nekaj zase. Sproščujoče ali aktivno, v paru ali družinsko, počitniško ali poslovno … poiščite doživetje, ki bo naredilo vaš obisk zares nepozaben.

Kako želite doživeti Portorož in Piran?

Izberite kategorijo doživetij, ki najbolj ustreza vašim željam in pričnite z raziskovanjem.

Pri nas se vedno dogaja!

Noč najlepših opernih arij
Amfiteater Avditorija Portorož
21.6.2019
ob 20.30
Slavnostni koncert.
Več
17. MIFF, mednarodni mediteranski folklorni festival
Izola, Portorož, Piran
21.6. - 24.6.2019
ob 21:00
Festival pomeni pomembno in predvsem zelo zanimivo kulturno prireditev za vse tri obalne občine, ima pa tudi mednarodno razsežnost na izvedbenem nivoj ...
Več
OneLife Rally
pred Hotelom Palace Kempinski, Portorož
24.6. - 25.6.2019
ob 16.00
Razstava vozil.
Več
41. Piranski glasbeni večeri
Križni hodnik Minoritskega samostana Piran
4.7.2019, 11.7.2019, 18.7.2019, 25.7.2019
ob 21:00
Festival komorne glasbe je že 41 let zapored čudovita zvočna kulisa poletnih večerov v Piranu.
Več
Praznik vina in česna
Nova vas nad Dragonjo
13.7. - 14.7.2019
Praznik ponuja obilico odličnega vina, istrskega rdečega česna in drugih kulinaričnih dobrot. Vaščani odprejo svoja slikovita dvorišča in prikažejo st ...
Več

Ustvarite si popolno doživetje

Preglejte ponudbo najbolj priljubljenih aktualnih doživetij, ki bodo vašemu obisku dodala noto pristnosti in ga začinila s kančkom lokalnega pridiha.

  • KULINARIČNO RAZVAJANJE
  • WELLNESS OB MORJU
  • KOLESARJENJE
  • KULTURNO RAZISKOVANJE
  • AKTIVNO V STIKU Z NARAVO
  • TOP 10 DOŽIVETIJ
  • VSA DOŽIVETJA
Potopite se v bogate okuse mediteranske kuhinje. Lokalne istrske sestavine in bogata kulinarična tradicija vas bosta popeljala na pravo gurmansko popotovanje.
Zakaj bi izbirali med morjem in termalnimi tretmaji, če si lahko privoščite oboje? Začutite moč morske vode in njenih naravnih produktov (slanica, sol, solni cvet, fango) v kombinaciji z wellness programi z lokalnim navdihom.
Stopite v stik z naravo in odkrivajte slikovite skrite kotičke Portoroža in Pirana kar na dveh kolesih. Razgibane kolesarske poti vas bodo vodile v dogodivščine, prepletene z istrsko kulturo in mediteransko naravno pokrajino.
Spoznajte starodavne zgodbe, ki še dandanes živijo med ulicami in pročelji obmorskih mest ter obiščite znamenitosti, ki jih krasijo. Živahni preplet kulture samo čaka, da ga odkrijete v vsem svojem čaru.
Izkoristite prav vsak sončni žarek in preživite dan aktivno, obdani s slikovitimi pogledi na mogočne klifne stene in solinska polja. Vodne radosti, jutranja joga ob morju, kolesarjenje po razgibani istrski pokrajini ali izlet po okoliških krajih – izbira je vaša.
Naš mali Ščepec Mediterana ima presenetljivo veliko za pokazati. Za vas smo sestavili seznam 10 najpomembnejših atrakcij, ki jih preprosto ne smete zamuditi.
Image overlay
3

Načrtuj

Vse na enem mestu

Uredite vse potrebno za brezskrben obisk. Poiščite udobno namestitev po vaši meri, načrtujte pot in se izognite nepotrebnim organizacijskim zagatam, ki vam lahko zagrenijo obisk. Na enem mestu smo zbrali vse, kar vam lahko pride prav pri načrtovanju vaših dni v Portorožu in Piranu.

Ustvarite si popolne počitnice

Preglejte ponudbo najbolj priljubljenih aktualnih ponudb, ki bodo vašemu obisku dodala noto pristnosti in ga začinila s kančkom lokalnega pridiha.

od
60.00€
na osebo na dan
LifeClass Hotels & Spa
5.5. - 20.6.2019
SOuL oddih je oddih za dušo in telo. Občutita veter v laseh in sol na koži. Pozabita na skrbi. Odpravita se na potovanje z vsemi čuti in ustvarita novo zgodbo. Ob zvoku šumenja morja.
LifeClass Hotels & Spa
Več
od
578.00€
za 2 osebi/noč
Vila Tartini
15.4. - 20.6.2019
Vila Tartini stoji na obalnem robu obmorskega Strunjana in je pravi kraj za pobeg od vsakdanjega vrveža.
Vila Tartini
Več
od
354.00€
na osebo na noč
Istrski okusi
1.9.2018 - 27.12.2019
Okusite bogate arome in okuse sveže nabranih istrskih tartufov in uživajte v degustaciji lokalnih vin s hotelom Kempinski Palace Portorož.
Kempinski Palace Portorož
Superior
Več

Vaše mnenje šteje