Portorož in Piran

Odkrij

Piran

Portorož

Drag button

Odkrij

1

Raznolikost slovenske Istre na enem mestu

Od urejenih plaž v objemu Jadranskega morja do razgibanih razglednih poti po rodovitnih podeželskih gričih. Od mondenih promenad do romantičnih uličic v soju bogate zgodovine. Od pristne tradicije lokalnih šeg in navad do sodobnega urbanega utripa.

Odkrijte vse obraze Portoroža, Pirana in okoliških krajev slovenske Istre.

Odkrij vse destinacije
Image overlay
2

Doživi

Obalna mesta za vsak okus

Portorož in Piran ponujata več kot le oddih na plaži! Prepustite se čarom lokalnega gostoljubja in z vsemi čuti izkusite vse, kar okolica ponuja. V vsakem letnem času vas pričakuje pestro dogajanje in široka paleta aktivnosti, med katerimi boste zagotovo našli nekaj zase. Sproščujoče ali aktivno, v paru ali družinsko, počitniško ali poslovno … poiščite doživetje, ki bo naredilo vaš obisk zares nepozaben.

Kako želite doživeti Portorož in Piran?

Izberite kategorijo doživetij, ki najbolj ustreza vašim željam in pričnite z raziskovanjem.

Pri nas se vedno dogaja!

Festival penin
Kristalna dvorana hotela Kempinski Palace Portorož
26.12.2018
od 16:00 do 20:00
Portorož bo gostil že 7. Festival penin. V razkošni Kristalni dvorani hotela Kempinski Palace Portorož se bodo predstavljali peničarji iz Slovenije in ...
Več
15. Novoletni skok v morje
Centralna plaža Portorož
1.1.2019
ob 14:00
Začnite novo leto aktivno, nekoliko drugače, s skokom v naše čisto morje.
Več
Vse sladkosti življenja
Park hotela Kempinski Palace, Trg prekomorskih brigad, Portorož
1.12.2018 - 6.1.2019
Božično-novoletni sejem, gastronomska tržnica Feel & Taste in Ledeno kraljestvo z drsališčem in kepališčem. Pester glasbeni program in otroške animaci ...
Več

Ustvarite si popolno doživetje

Preglejte ponudbo najbolj priljubljenih aktualnih doživetij, ki bodo vašemu obisku dodala noto pristnosti in ga začinila s kančkom lokalnega pridiha.

  • KULINARIČNO RAZVAJANJE
  • WELLNESS OB MORJU
  • KOLESARJENJE
  • KULTURNO RAZISKOVANJE
  • AKTIVNO V STIKU Z NARAVO
  • TOP 10 DOŽIVETIJ
  • VSA DOŽIVETJA
Potopite se v bogate okuse mediteranske kuhinje. Lokalne istrske sestavine in bogata kulinarična tradicija vas bosta popeljala na pravo gurmansko popotovanje.
Zakaj bi izbirali med morjem in termalnimi tretmaji, če si lahko privoščite oboje? Začutite moč morske vode in njenih naravnih produktov (slanica, sol, solni cvet, fango) v kombinaciji z wellness programi z lokalnim navdihom.
Stopite v stik z naravo in odkrivajte slikovite skrite kotičke Portoroža in Pirana kar na dveh kolesih. Razgibane kolesarske poti vas bodo vodile v dogodivščine, prepletene z istrsko kulturo in mediteransko naravno pokrajino.
Spoznajte starodavne zgodbe, ki še dandanes živijo med ulicami in pročelji obmorskih mest ter obiščite znamenitosti, ki jih krasijo. Živahni preplet kulture samo čaka, da ga odkrijete v vsem svojem čaru.
Izkoristite prav vsak sončni žarek in preživite dan aktivno, obdani s slikovitimi pogledi na mogočne klifne stene in solinska polja. Vodne radosti, jutranja joga ob morju, kolesarjenje po razgibani istrski pokrajini ali izlet po okoliških krajih – izbira je vaša.
Naš mali Ščepec Mediterana ima presenetljivo veliko za pokazati. Za vas smo sestavili seznam 10 najpomembnejših atrakcij, ki jih preprosto ne smete zamuditi.
Image overlay
3

Načrtuj

Vse na enem mestu

Uredite vse potrebno za brezskrben obisk. Poiščite udobno namestitev po vaši meri, načrtujte pot in se izognite nepotrebnim organizacijskim zagatam, ki vam lahko zagrenijo obisk. Na enem mestu smo zbrali vse, kar vam lahko pride prav pri načrtovanju vaših dni v Portorožu in Piranu.

Ustvarite si popolne počitnice

Preglejte ponudbo najbolj priljubljenih aktualnih ponudb, ki bodo vašemu obisku dodala noto pristnosti in ga začinila s kančkom lokalnega pridiha.

od
81.00€
na osebo na dan
Božično novoletni paketi v Grand Hotelu Bernardin 5*
23.12.2018 - 10.1.2019
Program, ki vsebuje številna presenečenja, vrhunsko zabavo, kulinarična doživetja in romantična razvajanja.
Grand Hotel Bernardin
Več
od
196.00€
na paket
Harmonija za naju
1.7. - 31.12.2018
Vzemita si trenutek zase. Privoščita si sprostitev v jacuzziju, razvajanje z masažo in poživitev v parni kopeli.
LifeClass Hotels&Spa
Več
od
240.00€
na osebo na noč
Rose spa paket
1.7. - 31.12.2018
Poživite svoje telo in duha v oazi miru ter sprostitve.
Kempinski Palace Portorož
Superior
Več
od
587.00€
5 nočitev
Program "Healthy ageing" – za daljše in boljše življenje
8.1. - 30.12.2018
Za kakovostno življenje v vseh življenjskih obdobjih.
Hotel Svoboda Strunjan
Več