Zelene počitnice - Portorož in Piran
Na glavno vsebino
PISAVA
VELIKOST

CTRL+ ZA POVEČAVO
CTRL- ZA POMANJŠAVO

VELIKE/MALE
STIL

Zelene počitnice

Umaknite se v naravo

Čudovita naravna pokrajina slovenske Istre kar kliče po raziskovanju! Poiščite neokrnjene skrite kotičke v slikovitih krajinskih parkih in pestrih naravnih rezervatih. Začutite mir in spokojnost na poteh med solnimi polji Krajinskega parka Sečoveljske soline ali se podajte na dogodivščino v Strunjanu po najvišjem flišnem klifu na V obali Jadranskega morja. Pod njim vas bo pričakal Mesečev zaliv, ki skriva eno najlepših, najčistejših in najsamotnejših plaž – daleč od vrveža in dosegljivo samo peš. Bi raje pobližje spoznali pestro podmorsko življenje? Naravni spomenik Rt Madona je pravi naslov za vas!

Z e-kolesi se iz obalnih mest podajte na raziskovanje avtohtonih istrskih vasic, obdanih z oljčnimi nasadi, vinogradi in sadovnjaki. Vse je zavito v mir in lagodnost. Človek bi lahko pomislil, da se je tu čas ustavil. Raziskujte bogata pobočja, ustavite se na lokalni pogostitvi s svežimi dobrotami Mediterana, prisluhnite spokojni zgodbi lahkotnega vetriča ali se za nekaj uric izgubite v slikoviti pokrajini. Odkrijte pestrost podeželja. 

Dobrodošli v zelenem Mediteranu! 

Vaše mnenje šteje

Ravnajmo odgovorno, varno in trajnostno

Že vrsto let prizadevamo delovati trajnostno in odgovorno do čudovite zelene narave in bogate lokalne kulturne dediščine, zato si želimo biti s svojim ravnanjem zgled tudi drugim.  Pri tem upoštevamo visoke higienske standarde . Našo zavezo za ustvarjanje pogojev za varen oddih smo združili v znak Green & Safe. Predstavljamo vam 5 temeljev zelene in varne destinacije.