Top 5 doživetij - Portorož in Piran
Na glavno vsebino
PISAVA
VELIKOST

CTRL+ ZA POVEČAVO
CTRL- ZA POMANJŠAVO

VELIKE/MALE
STIL

Top 5 doživetij

Izkusite avtentična slikovita doživetja, ki vam jih ponuja slovenska Istra!

V morju zabavnih, kulturnih, aktivnih in pristnih doživetij smo zbrali tiste, s katerimi boste ustvarili najlepše spomine.

Vintage kulinarično doživetje Lisjak
Oljarna Lisjak

Vintage kulinarično doživetje Lisjak

Vintage gurmansko doživetje je izobraževalno popotovanje po sledeh starih avtohtonih sort oljk, ki rastejo na najlepših razglednih točkah slovenske obale in istrskega podeželja.
Odkrijte skrivnosti Pretorske palače

Odkrijte skrivnosti Pretorske palače

Podajte se na voden ogled slikovite palače iz 13. stoletja, obiščite staro lekarno in se z zanimivimi animacijami vrnite v preteklost.
Muzejski detektiv v Izolani - Hiši morja
Izolana - hiša morja

Muzejski detektiv v Izolani - Hiši morja

Skozi lov na skriti zaklad se bodo ti spoznavali z izolsko zgodovino in zanimivimi Izolani. Premagovanju izzivov, reševanju ugank in seveda iskanju skritega zaklada, sledi še ustvarjalna delavnica, kjer se otroci pobližje spoznajo z modelarstvom in ustvarijo svoj poseben morski spominek.
Spoznaj pristno istrsko zaledje - oljke, lokalno kulinariko in zelišča
Istrsko podeželje

Spoznaj pristno istrsko zaledje - oljke, lokalno kulinariko in zelišča

Dobrodošli na podeželju pri nas doma, kjer boste na pristen način spoznali življenje v zaledju Istre, okušajte lokalne dobrote, odkrili zakladnico zelišč, se družili z našimi živalicami in si pripravili tipično istrsko pojedino.
Tartufi: Lov & Kuhanje & Pokušina

Tartufi: Lov & Kuhanje & Pokušina

So tartufi res afrodizijak? Zakaj so pri lovu psi zamenjali prašiče? Ali se jih res nabirajo samo zgodaj zjutraj? Tartufar in njegova psička nam bosta odprla vrata v skrivnostni svet tartufov. Skupaj se bomo odpravili v gozd do skritega kotička, kjer bomo s kančkom sreče med koreninami dreves izbrskali dišeči gomolj. Po lovu si bomo privoščili fuže (domače testenine) s tartufi ob kozarčku vina lokalnega vinarja.

Rezervirajte svoje doživetje!

Podajte se na dogodivščino z bogato tradicijo in avtentičnim pridihom Mediterana. Uporabite spodnje filtre in izberite svoje doživetje v obsežni aktualni ponudbi.

Kraj
Tematika
Posebnosti
Zemljevid
Seznam