Trajnostna destinacija - Portorož in Piran

Trajnostna destinacija

»Trajnostni turizem je turizem, ki v celoti upošteva sedanje in prihodnje gospodarske, družbene in okoljske vplive, ki obravnavajo potrebe obiskovalcev, industrije, okolja in gostiteljskih skupnosti.«

Svetovna turistična organizacija

Okolju prijazna destinacija

Okolju prijazna destinacija

V Portorožu in Piranu boste našli veliko okolju prijaznih stvari – hotele in druge vrste namestitev, prevozna sredstva, restavracije, naravne parke, hrano in ljudi. Ste med njimi tudi vi?
Izposoja e-koles

Izposoja e-koles

Ko si boste zaželeli raziskovati zaledje slovenske Istre, vam bo e-kolo še kako prav prišlo. Šavrinsko gričevje, kjer boste doživeli pristno Istro, ter slovita Parenzana nista mačji kašelj. Izposodite si e-kolo in se odpeljite, kamor vam srce poželi, ali izberite katerega od organiziranih doživetij, kamor je e-kolesarjenje že vključeno. Brez težav boste odkolesarili do najljubšega vinarja, ki vas bo pogostil z avtentičnim kosilom in avtorskim vinom. Za piko na i pa boste deležni sanjskih razgledov čez vinograde proti morju.
Dostava potnikov in blaga z električnima voziloma Maestro in Dostavko

Dostava potnikov in blaga z električnima voziloma Maestro in Dostavko

V Piranu lahko izkoristite storitev prevoza potnikov in dostave blaga z električnima voziloma Maestro in Dostavko. Okolju prijazno vozilo uporabnikom lajša dostop in dostavo iz in v staro mestno jedro Pirana vsak dan med 9. in 17. uro predvidoma do konca septembra.
Električni avto

Električni avto

Vožnja ob obali ali po ovinkastih cestah slikovitega istrskega zaledja je s tihim električnim vozilom še posebej prijetno doživetje. Najemite tistega s spuščeno streho in spustite veter v svoje lase. Kako pomembna je e-mobilnost pri udejanjanju trajnosti, se še posebej zavedamo sedaj, ko je v ospredju drive turizem. Zato smo električni Fiat 500e vključili tudi v promocijsko kampanjo Portoroža in Pirana, ki slovenske goste vabi na oddih in jim obljublja novosti na destinaciji.
Električne polnilnice

Električne polnilnice

Ste se pripeljali s svojim e-avtomobilom? Odlično, na destinaciji vam nudimo popolno podporo. V Portorožu in Piranu vam je na voljo več električnih polnilnic, tudi brezplačne. Poiščite vam najbližjo.
#ifeelsLOVEnia #mojaslovenija