Naprej v Portorož in Piran! - Portorož in Piran
Na glavno vsebino
PISAVA
VELIKOST

CTRL+ ZA POVEČAVO
CTRL- ZA POMANJŠAVO

VELIKE/MALE
STIL

Naprej v Portorož in Piran!

Odkrijte novi Portorož in Piran

Kam vas pelje življenje v letu 2021? Naprej, novim presenečenjem naproti!

Vabimo vas, da se zapeljete k nam, v Portorož, Piran in prelepo zaledje slovenske Istre. Polni so novih presenečenj in vznemirljive ponudbe. Zdaj je čas za raziskovanje, uživanje, razvajanje in odkrivanje novega.

Pridite torej naprej, v življenje!

Kaj je novega?

Veliko. Poskrbeli smo za nova presenečenja, ki obljubljajo številna nova doživetja. Barvita, okusna, vznemirljiva, nepozabna. 

Poiščite svojega.

Prenovljeni Hotel Histrion

Prenovljeni Hotel Histrion

Največji hotel na slovenski obali je z vseh strani obkrožen z morjem, po prenovi pa tudi v notranjosti pripoveduje zgodbo Istre. Izbirate lahko med 276 sobami na temo oljke, sivke, morja in piranske soli, ki v naravnih tonih modre, vijolične in zelene ponujajo oazo za popolni morski odklop.
Kolesarjem prijazen hotel

Kolesarjem prijazen hotel

Ljubiteljski in profesionalni kolesarji se boste razveselili celovite ponudbe Act-ION Hotela Neptun, ki vključuje vse od sodobno opremljene kolesarnice z videonadzorom do Bike Wash kotička za pranje in sušenje koles. Preverite številne ugodnosti za kolesarje!
Prenovljena strunjanska plaža

Prenovljena strunjanska plaža

To poletje boste lahko brezskrbno uživali na prenovljeni estetsko urejeni strunjanski plaži. Lesene terase in travnate površine v neokrnjenem okolju pod dišečimi borovci skrbijo za mediteransko idilo, visoka kakovost plažnih storitev z raznovrstno gostinsko ponudbo pa za celovito morsko doživetje.
Trajnostna destinacija

Trajnostna destinacija

Usmerjenost k trajnostnemu turizmu destinacije Portorož in Piran potrjujeta tudi priznanji v obliki znakov Green & Safe ter Green Destination. Del trajnosti je tudi električna mobilnost, ki jo spodbujamo v več oblikah. S katerim e-vozilom boste pa vi raziskovali destinacijo?
Znak Destinacija priporoča

Znak Destinacija priporoča

Da se boste lažje orientirali po ponudbi in izbrali najbolj zanimiva presenečenja, sledite znaku Destinacija priporoča. Podelili smo ga ponudnikom lokalnih izdelkov in avtentičnih doživetij ter namestitvam, ki ustrezajo kriterijem za popoln oddih na destinaciji Portorož in Piran.

Izberite doživetje

Oglejte si ponudbo najbolj priljubljenih doživetij, ki bodo vašemu oddihu dodala noto pristnosti in ga začinila s kančkom lokalnega pridiha.

Da se boste lažje orientirali po ponudbi in izbrali najbolj zanimiva presenečenja, sledite znaku Destinacija priporoča. Podelili smo ga ponudnikom lokalnih izdelkov in avtentičnih doživetij ter namestitvam, ki ustrezajo kriterijem za popoln oddih na destinaciji Portorož in Piran.

https://www.portoroz.si:443/si/imagelib/object/default/dozivetja/Mihaela%20Rupnik/solinarka%20Anja.jpg
33.00€
na osebo
Zaživi kot solinar na solinah
1.7.2021 - 31.12.2024
Vaši otroci vedo, kako iz vode dobimo sol, ki jo meljejo mlinčki na dnu morja? 
TourSlove, Mihaela Rupnik Cek, s.p.
https://www.portoroz.si:443/si/imagelib/object/default/dozivetja/Gold%20Istra/R6Cbc_0A.jpeg
od
120.00€
na osebo
Feel & Taste Istra: Lov na tartufe in degustacija
3.6.2020 - 31.12.2024
Edinstveno doživetje, ki ga ne sme zamuditi noben gurman ali ljubitelj tartufov, ki hkrati ponuja priložnost doživeti skrite kotičke slovenske Istre.
Residence Gold Istra
https://www.portoroz.si:443/si/imagelib/object/default/dozivetja/Piran%20walking%20tours/piran%20walking%20tours.jpg
25.00€
na osebo
Piran Walking Tour

Obiščite Piran in se pridružite 90-minutnemu vodenem ogledu mesta z lokalnim licenciranim vodnikom, ki vam bo predstavil vse pomembne in skrite kot ...

Piran Walking Tour
https://www.portoroz.si:443/si/imagelib/object/default/2017/aktivnosti/poleti-tandemski-skoki/panoramski-pogled-piran.jpg
od
85.00€
na osebo
Panoramski poleti
Na Aerodromu Portorož izvajamo panoramske polete čez celo leto z motornim letalom Cessna 172, v katerem je prostora za tri potnike in pilota.
Aerodrom Portorož
https://www.portoroz.si:443/si/imagelib/object/default/dozivetja/Fonda/feel_and_taste_Ribogojnica%20Fonda_Branko_Furlanic-SUE-cut2.jpg
od
60.00€
na osebo
Nepozabni dan v Ribogojnici Fonda
Vsem ljubiteljem morja in morske hrane ponujamo zanimivo in nepozabno doživetje, vodene oglede ribogojnice in školjčišč Fonda. Med plovbo va ...
Ribogojnica Fonda
https://www.portoroz.si:443/si/imagelib/object/default/dozivetja/Istraterra/Lov-na-tartufe-(2).jpg
129.00€
na osebo
Tartufi: Lov & Kuhanje & Pokušina
1.1.2018 - 31.12.2024

Ali so tartufi res afrodiziak? Zakaj so pri lovu psi zamenjali prašiče? Ali res lahko nabiramo tartufe samo ponoči?

IstraTerra, agencija za posebna doživetja

Rezervirajte namestitev

Bi želeli še malo ostati ter si ogledati in doživeti čim več? Poiščite nastanitev – moderno, luksuzno ali avtentično – ki bo vaš oddih naredila še bolj poseben, predvsem pa sproščen.

St. Bernardin Resort Portorož

St. Bernardin Resort Portorož

Grand Hotel Bernardin, Hotel Histrion in Hotel Vile Park se nahajajo tik ob morju. Uživali boste tudi v prenovljenem morskem vodnem parku Termaris.
LifeCLass Hotels&Spa

LifeCLass Hotels&Spa

Hoteli LifeClass v središču Portoroža so le nekaj korakov oddaljeni od mestne plaže in ekskluzivne zasebne plaže Meduza, kjer vas čaka posebno razvajanje.
Terme Krka

Terme Krka

V osrčju neokrnjene narave leži priznano klimatsko zdravilišče in talasoterapevtski center z bazeni s termalno in morsko vodo ter priljubljeno strunjansko plažo.
Gold residence Istria

Gold residence Istria

Rezidenca, ki leži v idilični vasici Padna v osrčju Slovenske Istre, je obdana s slikovitimi oljčnimi nasadi, čudovitimi razgledi in sobami v značilnem lokalnem stilu.
Hotel Tomi

Hotel Tomi

Družinski hotel z osebnim pristopom nudi izjemen pogled na celotni Portoroški zaliv. Je ekološko usmerjen, saj kar 60 % energije pridobiva iz obnovljivih virov.
Turistična kmetija Medljan

Turistična kmetija Medljan

Kmetija Medljan poleg oddiha v neokrnjeni naravi nudi tudi možnost aktivnega bivanja, kar pomeni, da lahko sodelujete pri vsakodnevnem delu na kmetiji.
Forgotten Garden

Forgotten Garden

Le nekaj korakov v hrib, v objemu zelenega parka, se nahajajo moderni, stilsko dovršeni apartmaji in sobe, zasnovani v sozvočju z okoljem.
Apartmaji Kočevar

Apartmaji Kočevar

Počitniška družinska stanovanja se nahajajo v mirni soseski na pol poti med Piranom in Portorožem, zato je večina znamenitosti dostopna peš ali s kolesom
Apartmaji Allure & Top Line

Apartmaji Allure & Top Line

Nudijo sedem apartmajev v srcu srednjeveškega Pirana. Če ste romantična duša, boste lahko uživali ob morju, pogledu na cerkev in strehe starega mestnega jedra.

Top počitniški paketi

Odločite se za počitnice brez skrbi! Iz celotne ponudbe Portoroža in Pirana smo za vas pripravili nabor paketov, ki vključujejo vse, kar potrebujete za popoln oddih.

Želeli nas boste obiskati …

Pri nas boste našli stvari, ki jih ni nikjer drugje. Poglejte si 5 biserov destinacije, ki vas bodo očarali.  
Istrske vasi  - Padna

Istrske vasi - Padna

Le nekaj minut vožnje iz obalnih mest boste vstopili v svet starih istrskih vasic, obdanih z oljčnimi nasadi, vinogradi in sadovnjaki. Začutite mir in lagodnost pokrajine, dotaknite se starih kamnitih hiš in prisluhnite dobrosrčnim starim ženicam, ki komaj čakajo, da vam lahko pripovedujejo o dobrih starih časih.
Sečovljske soline

Sečovljske soline

Bogata solna polja Sečoveljskih solin, kjer solinarji še danes žanjejo kristalčke belega zlata po tradicionalnem postopku, so prava paša za oči in dušo. Poiščite ravnovesje telesa in duha med pešpotmi starih solin, spoznajte starodavne tehnike pridobivanja soli ter se razvajajte s tretmaji na osnovi soli in morskega blata.
Krajinski park Strunjan

Krajinski park Strunjan

Edinstvena naravna znamenitost parka je najvišji flišni klif vzhodne obale Jadrana, visok kar 80 metrov. Pod njim se skriva romantični Mesečev zaliv, ki je priljubljen motiv fotografov in ljubiteljev Instagram fotografije. Posebnost parka so tudi soline in solinarski hiši ter edina slovenska morska laguna Stjuža.
Mesto Piran

Mesto Piran

Romantični Piran je kulturni biser slovenske riviere in brezčasna romantična zgodba. Med najbolj ikoničnimi podobami mesta, ki je »zraslo« na soli so Tartinijev trg, Benečanka, stolna cerkev Sv. Jurija nad mestnim jedrom ter markantno srednjeveško obzidje.
#ifeelsLOVEnia #mojaslovenija