Destinacija priporoča - Portorož in Piran

Destinacija priporoča

Destinacija priporoča najboljše za vaš oddih


Kaj je za vas najboljše? Mi vemo. Ker želimo, da se naši gostje v Portorožu in Piranu kar najbolje počutite, smo uvedli NOVO v ponudbi: znak Destinacija Priporoča.

Garancija za kakovost

Znak Destinacija priporoča smo podelili izbranim ponudnikom izdelkov, doživetij in namestitev, ki izpolnjujejo kriterije in zagotavljajo ustrezno ponudbo. Ključno vodilo pa je bilo lokalno & avtentično. Pridite in doživite najboljše iz Portoroža in Pirana.


Spoznajte imetnike znaka Destinacija priporoča za doživetja

Pri izbiri oddiha in tem, kako ga boste preživeli se orientirajte po znaku Destinacija priporoča.

od
134.00€
na osebo
Extravaganza z e-kolesom Mareatour
1.9.2018 - 31.12.2022
Kolesarjenje skozi čudovita mesta slovenske Istre, vijuganje po trgih in ozkih ulicah mest, po poti stare železniške proge Parenzana – Pot zdravja in ...
Mareatour Premium
od
45.00€
na osebo
Nepozabni dan v Ribogojnici Fonda
Vsem ljubiteljem morja in morske hrane ponujamo zanimivo in nepozabno doživetje, vodene oglede ribogojnice in školjčišč Fonda. Med plovbo va ...
Ribogojnica Fonda
od
100.00€
na osebo
Feel & Taste Istra: Lov na tartufe in degustacija
3.6.2020 - 31.12.2022
Izlet omogoča vsem ljubiteljem vina in sladokuscem, da doživijo slovensko Istro stran od preobljudenih poti in spoznajo eno najbolj zgodovinskih podež ...
Residence Gold Istra
od
25.00€
na osebo
Odkrivanje strunjanskih lepot in dobrot
2.6.2020 - 31.12.2022

Domačija Knez vabi ljubitelje narave na enodnevno strunjansko doživetje za vso družino pod vodstvom lokalnega vodnika Mladena Kneza.

Domačija Knez
25.00€
na osebo
Piran Walking Tour

Obiščite Piran in se pridružite 90-minutnemu vodenem ogledu mesta z lokalnim licenciranim vodnikom, ki vam bo predstavil vse pomembne in skrite kot ...

Piran Walking Tour
12.00€
na osebo
Družinsko dopoldne na kmetiji Medljan
Poiščite mir in oddih v neokrnjeni naravi.
Turistična kmetija Medljan
od
85.00€
Panoramski poleti
Na Aerodromu Portorož izvajamo panoramske polete čez celo leto z motornim letalom Cessna 172, v katerem je prostora za tri potnike in pilota.
Aerodrom Portorož

Destinacija priporoča: Namestitve

St. Bernardin Resort Portorož

St. Bernardin Resort Portorož

Grand Hotel Bernardin, Hotel Histrion in Hotel Vile Park se nahajajo tik ob morju. Uživali boste tudi v prenovljenem morskem vodnem parku Termaris.
LifeCLass Hotels&Spa

LifeCLass Hotels&Spa

Hoteli LifeClass v središču Portoroža so le nekaj korakov oddaljeni od mestne plaže in ekskluzivne zasebne plaže Meduza, kjer vas čaka posebno razvajanje.
Terme Krka

Terme Krka

V osrčju neokrnjene narave leži priznano klimatsko zdravilišče in talasoterapevtski center z bazeni s termalno in morsko vodo ter priljubljeno strunjansko plažo.
Gold residence Istria

Gold residence Istria

Rezidenca, ki leži v idilični vasici Padna v osrčju Slovenske Istre, je obdana s slikovitimi oljčnimi nasadi, čudovitimi razgledi in sobami v značilnem lokalnem stilu.
Hotel Tomi

Hotel Tomi

Družinski hotel z osebnim pristopom nudi izjemen pogled na celotni Portoroški zaliv. Je ekološko usmerjen, saj kar 60 % energije pridobiva iz obnovljivih virov.
Turistična kmetija Medljan

Turistična kmetija Medljan

Kmetija Medljan poleg oddiha v neokrnjeni naravi nudi tudi možnost aktivnega bivanja, kar pomeni, da lahko sodelujete pri vsakodnevnem delu na kmetiji.
Forgotten Garden

Forgotten Garden

Le nekaj korakov v hrib, v objemu zelenega parka, se nahajajo moderni, stilsko dovršeni apartmaji in sobe, zasnovani v sozvočju z okoljem.
Apartmaji Kočevar

Apartmaji Kočevar

Počitniška družinska stanovanja se nahajajo v mirni soseski na pol poti med Piranom in Portorožem, zato je večina znamenitosti dostopna peš ali s kolesom
Apartmaji Allure & Top Line

Apartmaji Allure & Top Line

Nudijo sedem apartmajev v srcu srednjeveškega Pirana. Če ste romantična duša, boste lahko uživali ob morju, pogledu na cerkev in strehe starega mestnega jedra.