Nastanitve - Portorož in Piran
Na glavno vsebino
PISAVA
VELIKOST

CTRL+ ZA POVEČAVO
CTRL- ZA POMANJŠAVO

VELIKE/MALE
STIL

Glamping L.Stile

Luksuzno opremljene jurte se nahaja le 10 min od morja, v objemu narave, kjer ji mogočni hrasti nudijo prijetno senco. Idealen kraj, kjer se lahko naužijete svežega zraka in preživite mirne noči.

Oaza dobrega počutja, harmonije in miru, kjer se lahko sprostite in za trenutek pozabite na vsakodnevni vrvež. Če ste na medenih tednih (ali boste kmalu!) vam lahko pomagamo pri izbiri najboljših lokacij in znamenitosti, da bo vaš dopust nepozaben!

Opis jurte

Glamping sestavlja 5 jurt s kapaciteto od 2 do 8 oseb. Jurte so opremljene z zasebno kopalnico s toaleto, tušem in umivalnikom, zakonsko posteljo oziroma nekatere tudi z več ležišči. Gosti tako lahko uživajo v luksuzu in komoditeti hotelske sobe in udobnosti prostorne terase. Brisače in rjuhe so na voljo. Delno odprta kupolasta streha nudi edinstven pogled na igro oblakov podnevi in na zvezdnato nebo ponoči, ko udobno nameščeni uživate v toplini in zavetju jurte.

Prostorna terasa je opremljena z jedilnim priborom, mizami, stoli, kaminom, žarom in kuhinjo in z vsem potrebnim za pripravo okusnih obrokov med vašim bivanjem.

Bazen
Bazen
Za družine
Za družine
Parking
Parking
Prijazno za živali
Prijazno za živali
Free WiFi
Free WiFi