Načrtuj - Portorož in Piran
Na glavno vsebino
PISAVA
VELIKOST

CTRL+ ZA POVEČAVO
CTRL- ZA POMANJŠAVO

VELIKE/MALE
STIL

Za vaše najboljše počutje smo zbrali vse pomembne informacije, ki vam lahko pridejo prav kadarkoli tekom vašega obiska.

Vse za brezskrben oddih

Sproščeno, domače in s širokim nasmeškom, ki sega vse od prostranih solinskih polj v Sečovljah do Piranske punte – tako želimo, da se počuti prav vsak gost, ki okusi naš ščepec Mediterana. Za vaše najboljše počutje smo zbrali vse pomembne informacije, ki vam lahko pridejo prav kadarkoli tekom vašega obiska. Tako … za vsak slučaj, če se kje zatakne.

Naj ne ostanejo le sanje... sestavite svoj načrt!

Še ne veste, kako bi prišli do nas?

Obiščite nas z avtom, vlakom, letalom ali čolnom – preverite vse možnosti, kako najhitreje do nas.

Razgibana doživetja za vsak letni čas

Prerojeni v nov dan
Pomlad

Prerojeni v nov dan

Spomladi, ko se narava prebuja, je na morju še posebej prijetno. Dovolite prvim sončnim žarkom, da vas lahkotno božajo med dolgimi sprehodi ob obali ali ob raziskovanju razgibanih zalednih kolesarskih in pešpoti. Ste za izziv? Pridružite se številnim navdušenim tekačem na Istrskem maratonu in presezite sami sebe ob sijoči kulisi obalne pokrajine.
Skočite v živahno poletje
Poletje

Skočite v živahno poletje

Skok v morje, razburljiva igra odbojke na mivki, raziskovanje skritih kotičkov starega mestnega jedra in naravnih rezervatov ali umirjeno razvajanje v bogati slanici v objemu Sečoveljskih solin – poleti se v Portorožu in Piranu vedno nekaj dogaja!
Bogati okusi jeseni
Jesen

Bogati okusi jeseni

Doživite primorsko pokrajino v svoji živo pisani podobi. Ko se najbolj vroči meseci v letu poslovijo, je v Portorožu in Piranu prav tako živahno! Sprehodite se po okoliških vinogradih in se izgubite po razgibanih priznanih vinskih poteh, kjer vam bodo lokalni vinarji postregli s svežim moštom in novim vinom.
Pozimi na morje?
Zima

Pozimi na morje?

Umaknite se v prijetno mediteransko klimo in uživajte v zimskih radostih na nekoliko drugačen način. Ujemite čarobnost zimskih praznikov v soju pestrega prazničnega dogajanja in božično-novoletne tržnice, nazdravite na Festivalu penin ter, še preden se zima prelevi v pomlad, si privoščite praznovanje najbolj romantičnih dni v dvoje.