Portorož in Piran

Odkrij slovensko obalo s supom!

35 € / osebo

Skupaj z nami na najlepšem ter hkrati najbolj raznolikemu delu morja slovenske obale, na poti iz piranske punte do Strunjana.

Skok na SUP na mestni plaži izpred hotela Piran nas bo osvežil in pripravil na prve zamahe z veslom.
Rezervirajte

Opis

Staro mesno jedro si bomo ogledali kar iz vode in doživeli prvi pogled iz razglednice. Tik za punto nas čaka čudovit pogled na mesto in mogočno obzidje, ki se dviguje pred nami. Pod nami pa kristalna voda, z raznovrstno morsko floro in favno. S kančkom sreče bomo lahko videli tudi skupino potapljačev, ki pod nami uživajo v tečaju potapljanja.

Oddaljimo se do prve točke, kjer naredimo kratek počitek. Za vse, ki bi radi raziskovali dno, je tukaj najprimernejši del. SUPe privežemo v t.im. rožico in si razdelimo nekaj podvodnih očal in mask za snorkljanje.

Po zasluženem počitku se s tokom odpravimo proti Fiesi in školjčišču, kjer na bojah opazujemo zaščitene ptice sredozemske vranjeke.

Še en „SUP-stop“ z osvežitvijo in skokom v morje. V strunjanskem zalivu naredimo SUPerski pozdrav morju, si čestitamo za opravljeno 4,5km dolgo traso in se s kombijem odpravimo nazaj na startno mesto. 

Dolžina: 4,5km
Zahtevnost: enostavno, primerno za družine in otroke od 10 let dalje
Čas trajanja: 2,5h

 

Doživetje se odvija v Krajinskem parku Strunjan. Hvala, ker varujete naravo. Več info na: http://www.parkstrunjan.si

 

Glasujte in sodelujte v nagradni igri

Vsak teden, od 20. avgusta do 24. septembra, bomo tri srečne izžrebance nagradili z enim od nepozabnih doživetij na slovenski Obali.

25. septembra pa bomo podarili vikend paket za 2 osebi v Portorožu ali Piranu - Okusi in doživi Piransko podeželje (petek – nedelja) v Istrskih hišah Padna za 2 osebi z vključenimi lokalnimi doživetji (tipični zajtrk Padenska košarica, voden ogled Padne, izposoja koles, obisk kmetije Gramona in Krajinskega parka Sečoveljske soline, degustacija vin na Kmetiji Mahnič v Dragonji).