Doživi - Portorož in Piran
Na glavno vsebino
PISAVA
VELIKOST

CTRL+ ZA POVEČAVO
CTRL- ZA POMANJŠAVO

VELIKE/MALE
STIL

Doživi

Kako želite doživeti Portorož in Piran?

Izberite kategorijo doživetij, ki najbolj ustreza vašim željam in pričnite z raziskovanjem.

/default/images/Jaka Ivancic/

Odkrijte doživetja za vsak dan v letu

Vsak dan novo doživetje! Portorož in Piran sta veliko več kot zgolj obalni letovišči. Prijetna obmorska sapica, ki napolni telo in duha z blagodejnimi vplivi morja ter ugodna mediteranska klima bosta poskrbeli za dobro počutje v prav vsakem letnem času.

Izberite svoje doživetje

Sanjsko in romantično
POROKE

Sanjsko in romantično

Ustvarite samo vajine trenutke, ki bodo za večno ostali v spominu. Dovolite ljubezni, da zasije v vsem svojem čaru ter z edinstvenostjo napolni magični odsev v toplih sončnih žarkih in smaragdni morski gladini. Dahnite usodni 'Da' odeti v brezčasno morsko kuliso romantičnega Pirana ali nekoliko bolj mondenega Portoroža. Izberite svojo sanjsko destinacijo ter poskrbite za prav vse, da bo vajin dan popoln – od prestižnih namestitev, romantičnih razvajanj, ekskluzivne kulinarične pogostitve do najmanjših organizacijskih detajlov, ki bodo poskrbeli, da bosta na vajin dan naravnost blestela.
Odnesite s seboj košček sončne Istre
NAKUPOVANJE

Odnesite s seboj košček sončne Istre

Ohranite spomin na vaš morski oddih. Privoščite si nekaj, kar vas bo še dolgo spominjalo na prijetne sončne dni in sproščena doživetja. V Portorožu in Piranu kar mrgoli priložnosti za nakupovanje z navdihom tradicije in lokalnega. Odkrijte domače obrtne ustvarjalce, razvajajte se v okusih lokalnih dobrot ali razveselite svoje najbližje s kozmetičnimi izdelki na osnovi lokalnih naravnih sestavin. Prikličite primorsko sonce v svoj dan še dolgo po tem, ko bo vašega oddiha konec.
Zaplujte v nova doživetja
NAVTIKA

Zaplujte v nova doživetja

Odkrijte čare Portoroža in Pirana kar iz morja! Slovenska obala je izjemno prijazna do manjših in srednje velikih plovil. Poiščite varno pristanišče v eni od lokalnih marin in se predajte odkrivanju mnogoterih doživetij, ki vam jih obmorska pokrajina ponuja. Uživajte v svobodi morskih radosti in obenem zaobjemite najboljše iz lokalne ponudbe.