Internautica: Mednarodna razstava navtike - Portorož in Piran
Na glavno vsebino
PISAVA
VELIKOST

CTRL+ ZA POVEČAVO
CTRL- ZA POMANJŠAVO

VELIKE/MALE
STIL
Show menu

Dogodki

Internautica: Mednarodna razstava navtike
Mednarodna razstava navtike v Marini Portorož
Datum
16.5.2024 - 19.5.2024 ()
Lokacija
Marina Portorož
Tip
izobraževanje
,
razstava
,
sejem
,
splošno
,
šport

V dneh od četrtka, 16. maja do vključno nedelje, 19. maja 2024, bo v prijaznem okolju Marine Portorož ponovno potekala mednarodna navtična razstava INTERNAUTICA

Kot vedno bo to zanimiv in vsebinsko bogat navtični dogodek, s ciljem omogočiti obiskovalcem prireditve podrobno spoznavanje in preizkušanje razstavljenih plovil in navtične opreme in z željo zagotoviti razstavljavcem pogoje za čim več uspešno sklenjenih poslovnih dogovorov.

V štirih sejemskih dneh se bo zvrstilo veliko zanimivih predstavitev novih plovil in navtične opreme ter različnih vsebinsko atraktivnih dogodkov povezanih z morjem.

V okviru INTERNAUTICE poteka že vrsto let tudi inovativen, trajnostno naravnan koncept predstavitve “zelene” mobilnosti, poimenovan Zelena Avenija. Namen je predstaviti tehnološko napredna in ekološko usmerjena plovila in vozila, in s tem promovirati zeleno mobilnost (Green Mobility).

Dolgoletni status članstva v Mednarodni zvezi organizatorjev najboljših svetovnih navtičnih sejmov IFBSO in dober odziv razstavljavcev je zagotovo priznanje za dolgoletno delo in dosežene visoke standarde kakovosti.

Kot vsa leta doslej ponuja INTERNAUTICA pestre možnosti za slovensko gospodarstvo, turizem in podjetništvo. Predstavlja spodbudo za nove ideje naših najboljših inovatorjev s področja pomorstva. Je navdih za iskanje rešitev, ki hočejo morju, Zemlji in okolju več vrniti in manj vzeti. Ne nazadnje je ta prireditev priložnost za slovenski turizem, ki vselej išče nove poti in načine za povezovanje med človekom in naravo in prav Portorož ponuja najboljše prizorišče za to.

Vstopnice so že na voljo v predprodaji preko sistema Entrio, spletne strani Internautica.org in Mercator online. 

Cene vstopnic za obiskovalce tudi v letu 2024 ostajajo nespremenjene. 

Podrobne informacije so dostopne na spletni povezavi www.internautica.org. Ponudba opreme za šport in prosti čas bo letos zelo raznolika, gostinstvo bo primerno različnim okusom, veliko bo novosti iz sveta karavaning.

Z bogato več kot četrt stoletno tradicijo in doslednim iskanjem kakovostnih in zanimivih vsebin, je INTERNAUTICA za vse navtične profesionalce in navdušence nedvomno popoln uvod v prihajajočo poletno sezono.

Org.: Studio37