Masterclass penin v družbi enologa kleti Medot in sommelierja Restavracije Marina Portorož Davida Alaima (3.stopnja sommelier in 3.WSET).
Izobraževanje bo povezovala kulinarika kuharja Jerneja Podpečana. Dogodek je odprt
tako za širšo javnost kot za strokovno publiko.
Obvezne so prijave na telefonsko številko 041 333 326 ali e-naslov: Restaurant@marinap.si
Cena masterclassa je 49 € na osebo, vključuje 6 vzorcev penin in hrano.
PENINA MEDOT
BRUT
Domač kruh,
kostanjev namaz
PENINA MEDOT 48
Domač kruh,
nežen sardelin namaz
PENINA MEDOT
ROSE
Gamberov
carpaccio s sušenimi malinami, pekorino sirom
PENINA MEDOT
EXTRA BRUT
Bela riba,
julienne zelenjava
PENINA MEDOT
BLANC DE NOIR
Domač raviol z
istrsko klobaso
PENINA MEDOT
MILLESIME 2013
Flank steak,
tartufov pire