Festival penin - Portorož in Piran
Na glavno vsebino
PISAVA
VELIKOST

CTRL+ ZA POVEČAVO
CTRL- ZA POMANJŠAVO

VELIKE/MALE
STIL
Show menu

Dogodki

10. Festival penin
V prazničnem Portorožu se bodo poleg novoletnih lučk iskrili tudi zlati mehurčki.
Datum
26.12.2023 (16.00-20.00 (zadnji vstop ob 19.00))
Lokacija
Kristalna dvorana hotela Kempinski Palace Portorož
Tip
gastronomija
,
festival

Festival penin bo že desetič privabil vrhunske peničarje in proizvajalce šampanjcev. V razkošni Kristalni dvorani hotela Kempinski Palace Portorož bo 26. decembra mogoče okusiti najboljše penine iz približno 30 kleti. 

Obiskovalci bodo lahko izbirali med več kot stotimi vzorci belih, rdečih in rosé penečih vin, pripravljenimi po klasični ali charmat metodi. Za popolno doživetje pa boste na festivalu lahko okusili tudi pravi šampanjec iz francoske pokrajine Šampanje - kot nalašč za glamurozen prednovoletni večer. 

Svečani program bo potekal v veličastnem parku pred hotelom, kjer bodo slovenski vitezi vina skupaj z vinsko kraljico slovenske Istre razglasili Naj penino Portoroža 2023, nato pa bo nastplil ekstravagantni italijanski violinist Pierpaolo Foti z DJ-em. 


Vstopnina: 30 € v predprodaji, 40 € na dan dogodka (vključuje kristalni kozarec Richard Juhlin Optimum in neomejeno degustacijo penin)

VSTOPNICE V PREDPRODAJI SO RAZPRODANE. DODATNE VSTOPNICE BODO NA VOLJO NA DAN DOGODKA OD 16.00 DALJE NA FESTIVALSKI BLAGAJNI. 

več info in vstopnice
Org.: Turistično združenje Portorož