Električna kolesa - Portorož in Piran

Električna kolesa

Z električnim kolesom gre hitreje!

Se sprašujete ali imate dovolj kondicije za našo turo? Da, imate! eKolo oziroma električno kolo vam bo pomagalo premagovati ovire na vašem izletu. V krajšem časovnem obdobju boste lahko premagali daljše razdalje in ostalo vam bo več časa za druge aktivnosti. In seveda brez škodljivih emisij.

Električni motor vam bo dodajal moč v hrib, in ko vam bodo pojenjale moči. Z enim polnjenjem lahko maksimalno prevozite do 175 kilometrov. Vse je odvisno, katero stopnjo od štirih uporabljate.

Kam z eKolesom?

Od 100-minutne ture do večdnevnih vodenih tur po najlepših kotičkih obale severnega Jadrana. Izberite svoje doživetje in krenite na pot brez skrbi, da ne boste kos podvigu! V skritih kotičkih, neokrnjeni naravi, krajinskih parkih in zgodovinskih mestih bomo uživali v nepozabnih trenutkih ter se razvajali s pokušino pravih lokalnih vin in istrskih dobrot.

59.00€
na osebo
eKolesarjenje po Piranu in Strunjanu
1.1.2018 - 31.12.2023
Mešanica narave in Pirana - Tartinijevega mesta. eKolesarjenje v dveh najlepših predelih na slovenski obali, z ogledom Krajinskega parka Strunjan in M ...
All Year eBiking
64.00€
na osebo
Piran in soline z ekolesi
1.1.2018 - 31.1.2024
Piran in soline je eno od najbolj priljubljenih in zaželenih tur z eKolesi na Slovenski obali. Obiskali bomo vse najboljše točke, zgolj v 3 urah z naj ...
All Year eBiking
59.00€
na osebo
Ekolesarjenje - Strunjan in Izola
Veliko kolesarjenja po naravi s prečudovitimi razgledi in postankom pri Strunjanskem križu. Do Izole in nazaj na izhodišče po popularni Parenzani.
All Year eBiking
89.00€
na osebo
Idilično eKolesarjenje po podeželju Istre
1.1.2018 - 31.1.2024
Idilično eKolesarjenje mimo Sečoveljskih solin po pozabljeni dolini reke Dragonje in vrhovih Slovenske Istre s prelepimi razgledi vse do Alp in Dolomi ...
All Year eBiking
79.00€
na osebo
Parki Pirana z eKolesi
1.1.2018 - 31.1.2024
eKolesa nam bodo olajšala vzpone od Krajinskega parka Sečovlje preko Malije v Krajinski park Strunjan. Najprej pa na obisk k Tartiniju v Piran.
All Year eBiking