Vse sladkosti življenja - Portorož in Piran
Show menu

Dogodki

Vse sladkosti življenja
Božično-novoletni sejem, gastronomska tržnica Feel & Taste in Ledeno kraljestvo z drsališčem in kepališčem. Pester glasbeni program in otroške animacije. Bogat izbor kulinaričnih dobrot ter izdelkov domače in umetnostne obrti.
Datum
1.12.2018 - 6.1.2019 ()
Lokacija
Park hotela Kempinski Palace, Trg prekomorskih brigad, Portorož
Tip
gastronomija
,
zabava
,
glasba

BOŽIČNO-NOVOLETNI SEJEM

Park hotela Kempinski Palace Portorož, od 14.00-21.00

1.–2. december

7.–9. december

14.–16. december

21. december–2. januar

Sejem z bogato ponudbo domačih izdelkov, kot so oljčno olje, piranska sol, sir, marmelade, med, zelišča, naravni kozmetični izdelki in izdelki umetnostne obrti. Poleg nakupa izvirnih darilc se bodo obiskovalci lahko tudi posladkali s palačinkami in pogreli s kuhanim vinom ali čajem. Sejem bo odprt od 14.00 do 21.00, spremljal pa ga bo bogat program s koncerti, pouličnim gledališčem in predstavami za otroke.


GASTRONOMSKA TRŽNICA FEEL & TASTE

Trg prekomorskih brigad v Portorožu

15. december–6. januar

Na Trgu prekomorskih brigad v Portorožu bo zaživela gastronomska tržnica Feel & Taste s produkti domačih proizvajalcev. Dogajanje bo popestril bogat program s koncerti in otroškimi delavnicami na pokritem prizorišču na Trgu prekomorskih brigad.


LEDENO KRALJESTVO

Plaža in park pred hoteli LifeClass Hotels & Spa

15. december–6. januar

Tik ob morju pred hoteli LifeClass bo obiskovalce očaralo Ledeno kraljestvo z drsališčem in kepališčem. Dogajanje na promenadi v središču Portoroža bodo zaokrožili odlična gastronomska ponudba, pester glasbeni program in otroške animacije.


*Od 15. decembra do 6. januarja bo na lokalni cesti Obala od križišča s Stopniško cesto (pri Casinoju Riviera) do križišča pri Grand Hotelu Portorož zapora leve strani ceste v smeri Portorož-Piran. Promet bo potekal enosmerno po desni strani v smeri proti Piranu.

Se vidimo v Portorožu!


Organizatorja: Turistično združenje Portorož g. i. z. in LifeClass Hotels & Spa


Program (1.89 MB)