Novice - Portorož in Piran

Vse novice

Natečaj za prodajo v turistično informacijskih centrih na destinaciji Portorož & Piran in v spletni trgovini Turističnega združenja Portorož, g. i. z.

1. 3. 2024

Na natečaju lahko sodelujejo registrirani pridelovalci gastronomskih in drugih produktov slovenske Istre (v nadaljevanju: sodelujoči):

  • ki imajo registrirano dejavnost, ki je predmet natečaja (npr. kmetije, pridelovalci grozdja in vina, oljčnega olja, čebelarji, rokodelci domačih obrti in podobno), s sedežem v občinah Piran, Izola, Koper in Ankaran,
  • katerih sestavine in materiali produktov/produkti so pridelani v slovenski Istri,
  • katerih produkti so/bodo primerni za prodajo v trgovini in spletni trgovini www.portoroz.si  (ustrezno deklarirani, v primerni embalaži),
  • ki razpolagajo z zadostno količino proizvodov oz. lahko proizvedejo zadostno količino proizvodov za redno prodajo v poslovalnicah in spletni trgovini www.portoroz.si  TZ Portorož v času trajanja komisijske pogodbe.

Sodelovanje na natečaju je brezplačno.

Sodelujoči lahko na natečaj prijavijo neomejeno število gastronomskih produktov, izdelkov iz lokalnih vsebin in izdelkov domače obrti slovenske Istre.

Rok prijave: petek 15. 3. 2024 do 24. ure

(vzorce in primere končnih produktov in izdelkov je potrebno oddati v TIC Portorož najkasneje do 16. 3. 2024 do 17. ure)

Dodatne informacije: info@portoroz.si; +386 5 674 82 60 

več informacij o natečaju prijavni obrazec ocenjevalni list
POMEMBNO! V kolikor bi želeli prijaviti več izdelkov kot je to možno v prijavnem obrazcu, izpolnite dodaten prijavni obrazec oz. obrazce.

Kontakt

Kontakt za medije Polona Žigo
T: +386 (0)5 674 82 62
polona@portoroz.si