Novice - Portorož in Piran

Vse novice

Kempinski Palace Portorož je izbran za najboljši MICE hotel 2022 v državi s strani World MICE Awards

2. 11. 2022

Nagrada World MICE Awards želi dvigniti standarde znotraj industrije MICE (sektor sestankov, incentive oz. nagradnih potovanj, konferenc in dogodkov) z nagrajevanjem organizacij, ki so vodilne na svojem področju. Razvit je bil kot odgovor na ogromno povpraševanje sektorja MICE po poštenem in preglednem programu; program, katerega naloga je služiti kot dokončno merilo odličnosti in pomagati spodbujati novo dobo rasti, inovacij in najboljše prakse v svetovnem merilu. World MICE Awards je sestrski dogodek World Travel Awards, ki je bil ustanovljen leta 1994 za praznovanje odličnosti na področju potovanj in turizma.

Kai Behrens, generalni manager hotela, je ob prejemu nagrade komentiral: “Ta nagrada nagrajuje izjemno delo celotne hotelske ekipe in je veliko priznanje, da naš Kempinski Palace Portorož ni imenovan le kot najboljši hotel, ampak tudi kot najboljši MICE hotel v državi in ​​med najboljšimi v regiji”. K tej izjavi je dodal: “Glede na to, da nas v prvi vrsti označujejo kot hotel za počitnice in vikend oddihe, je osvojitev nagrade v segmentu poslovnih potovanj in idustriji dogodkov za nas izjemen uspeh, saj poudarja, da se vse delo, ki ga opravljamo v tem segment obrestuje in nam bo dodatno pomagal zmanjšati sezonskost portoroškega hotela.”

Luksuzni hotel Kempinski Palace Portorož ni tujec mednarodnim priznanjem in nagradam in je bil v preteklih letih prejemnik številnih nagrad, kot so Vodilni hotel v Sloveniji po izboru World Travel Awards 2017-2022, Star Diamond Award leta 2019 in Meetings star kot Naj Meetings & Kongresni hotel v Sloveniji že vrsto let. Poleg tega je bila hotelska restavracija Sophia vključena med priporočili v Michelinovem vodniku tri leta zapored 2020, 2021 in 2022 zaradi izjemne in ustvarjalne kuhinje. Poleg tega je restavracija prejela tudi nagrado Gault&Millau 15/20, ki poudarja odličnost storitev in prefinjeno hrano.

Kontakt

Kontakt za medije Polona Žigo
T: +386 (0)5 674 82 62
polona@portoroz.si