Novice - Portorož in Piran

Vse novice

Portorož je obiskala Karen Davidson

Pravnukinja enega od ustanoviteljev podjetja Harley-Davidson se te dni mudi v Portorožu na 29. evropskem srečanju HOG Rally.

V Portorožu se je danes pričelo 29. evropsko srečanje HOG Rally, ki prinaša pestro dogajanje vse do nedelje. Dogodek je obiskala tudi Karen Davidson, slavna pravnukinja enega od štirih ustanoviteljev podjetja Harley-Davidson, Williama A. Davidsona. Po poklicu je modna oblikovalka in od leta 1989 oblikuje oblačila in dodatke znamke Harley-Davidson. Ob prihodu je povedala: »Čudovito je, da lahko po pandemiji ponovno vozimo skupaj. Portorož je izjemen kraj ob Jadranskem morju in vsi so nam izkazali zelo prijetno dobrodošlico.«

V teh dneh se bodo v središču Portoroža na treh odrih zvrstili nastopi kar 20 glasbenih skupin, jutri bo v nekdanjem skladišču soli Grando razstava predelanih motociklov Custom Bike Show, v soboto pa bo dogajanje doseglo vrhunec na legendarni revijalni paradi po Istri.

Program prireditve HOG Rally je dostopen na aplikaciji The Enthusiast v slovenskem, italijanskem, angleškem in nemškem jeziku. Brezplačno aplikacijo, ki vključuje tudi interaktiven zemljevid, si lahko naložite v Apple App Store https://apps.apple.com/app/id577228812 ali Google Play https://play.google.com/store/apps/details...

Vse informacije o dogodku so na voljo tudi na posebni podstrani portala Turističnega združenja Portorož https://www.portoroz.si/si/dozivi/dogodki/hog-harley-davidson-portoroz. 

Kontakt

Kontakt za medije Lea Šuligoj
T: +386 (0)5 674 82 62
M: +386 40 844 229
lea@portoroz.si