Novice - Portorož in Piran

Vse novice

9. Festival penin - poziv peničarjem

23. 11. 2020

Spoštovani peničarji,

letošnje leto je zelo posebno, prineslo nam je veliko sprememb. Festival penin bo tako letos potekal v prilagojeni obliki, saj ga na običajen način v živo, z občinstvom ne bomo mogli izvesti zaradi neugodnih razmer. Tradicija festivala nam zelo veliko pomeni, predvsem pa želimo nagraditi vaš vsakoletni trud, prispevati k vaši promociji in nadaljnji prodaji vašega vina (vaših penin) in ohraniti stik z zvestimi obiskovalci.

Ocenjevanje penin bomo izvedli kot običajno, zmagovalne penine pa bomo razglasili v soboto, 26. decembra, ob 17.00 preko video prenosa v živo iz lepe Kristalne dvorane hotela Kempinski Palace na kanalu Portorož & Piran na Youtube (povezava: www.youtube.com/portoroztouristboard).

V okviru festivala bomo pripravili različne pakete »doživetje Festivala penin 2020«, ki bodo vsebovali izbrane in najboljše ocenjene penine letošnjega festivala. Penine bomo od vas nabavili na konsignacijo in obračunali po prodaji. Na voljo bodo za nakup preko spletne strani www.festivalpenin.si od 27. 12. 2020 dalje.

V programu bo tudi »Teden penin«, kulinarični večeri z izbranimi peninami festivala v restavracijah, ki bo potekal od 26. 12.–2. 1. 2021.

Vse podrobnosti letošnjega programa, predstavitve in informacije o sodelujočih peničarjih in peninah, bomo objavili na spletni strani festivala www.festivalpenin.si in na portalu www.portoroz.si. Na portalu bodo linki do internetnih strani sodelujočih peničarjev, ki bodo s tem pridobili možnost dodatne promocije in prodaje svojih penin obiskovalcem.

Organizator: Turistično združenje Portorož, g.i.z.

Kontakt

Kontakt za medije Polona Žigo
T: +386 (0)5 674 82 62
polona@portoroz.si