Poslovni turizem - Portorož in Piran
SI
Povpraševanje
SI

Poslovni turizem

Posel ob pogledu na morje

Pri nas kongres pleše! Vsaj tako se počutijo udeleženci: s pogledom lahko kadarkoli dosežete morje, obdani ste z zrakom, polnim naravnih vonjev, ki spodbujajo možgansko aktivnost, energijo obnavljate z okusno naravno hrano – nič čudnega, da je naša regija tako priljubljen kraj za mednarodne kongrese in poslovna srečanja.

Izvrstna sodobna oprema, privlačne možnosti za spremljevalni program, odlična ponudba v hotelih vseh cenovnih razredov in nenazadnje zdrava, lahka in okusna kuhinja, ki blagodejno vpliva na delovni ritem udeležencev.

Grand Hotel Bernardin se lahko pohvali z največjim kongresnim centrom v Sloveniji

Naši kongresni centri – uspeh vaše prireditve

Naši kongresni centri s svojo ponudbo in organizacijo zadovoljijo tudi najzahtevnejše. Na voljo so vam  prostori do 1100 udeležencev.

Na kongresu se dobro jé.

Naši vrhunski kuharji poskrbijo, da udeleženci kongresa ne bodo navdušeni samo nad vašimi vsebinami, temveč tudi nad našimi dobrotami.

Na kongresu se dobro spi.

V naših prijetnih sobah z udobnimi posteljami! Na voljo so vam namestitve vseh vrst, ki so vse v neposredni bližini kongresnih centrov. Po napornem dnevu pa iz bogate ponudbe sprostitvenih programov v enem največjih centrov dobrega počutja v Evropi izberite kaj zase.

Kongres malo drugače

Kaj porečete na seminar na piranskem mestnem obzidju? Na sprejem pred stolnico? Na dogodek v solinah? Tovrstna presenečenja bodo obogatila vaše delo, vaše sodelavce ter goste. Mi pa smo strokovnjaki za takšne izzive.

On-line rezervacija
Namestitev
Prihod Odhod
+386 (0) 5 674 22 20 booking@portoroz.si  
Posebna ponudba