Novice - Portorož in Piran

Vse novice

Novo brezplačno izobraževanje v sklopu operacije Maristra

Predstavili bodo pomen standardov in kriterijev odličnosti proizvodov in storitev ter kolektivne znamke slovenske Istre.

V okviru operacije Gastronomski zakladi Istre in morja – MARISTRA organizirajo Mestna občina Koper, Občina Piran, Občina Ankaran, Turistično združenje Izola in Društvo vinogradnikov slovenske Istre cikel izobraževanj s ciljem razvoja človeških virov za potrebe podjetniškega delovanja.

Vabljeni na naslednje izobraževanje, ki bo v sredo, 24. 3., od 18.00 do 19.30. Na njem bo Astrid Prašnikar predstavila pomen in koncept standardov in kriterijev odličnosti proizvodov in storitev ter kolektivne znamke slovenske Istre.

Izobraževanje bo potekalo preko spletne aplikacije Microsoft Teams. Zaradi pravočasnega posredovanja dostopa do izobraževanja in morebitnega dodatnega obveščanja je potrebna predhodna prijava. Povezavo za spremljanje spletnega izobraževanja vam bodo poslali na elektronski naslov dan pred dogodkom. Udeležba na izobraževanju je brezplačna.

Na predavanje se prijavite preko obrazca na https://forms.gle/o6VLNvCYUNNx7T696.

Projekt MARISTRA je sofinanciran iz Evropskega sklada za pomorstvo in ribištvo. Za vsebino so odgovorni partnerji projekta. Organ upravljanja, določen za izvajanje Operativnega programa ESPR v Republiki Sloveniji 2014–2020, je Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano.

Kontakt

Kontakt za medije Lea Šuligoj
T: +386 (0)5 674 82 62
M: +386 40 844 229
lea@portoroz.si