Novice - Portorož in Piran

Vse novice

Delavnica za turistične ponudnike zaledja Portoroža in Pirana

Spoštovani, 

Občina Piran, skupaj z UP Fakulteto za turistične študije - Turistico, Turističnim združenjem Portorož in hrvaškimi partnerji sodelujejo pri projektu RIVIERA4SEASONS2. Cilj projekta je povezati ponudnike iz zaledja v turistično ponudbo. 

Portoroška in opatijska fakulteta za turizem sta že pripravili analizo naravne in kulturne dediščine zaledja, turističnih ponudnikov in identificirali 3 skupne ciljne skupine: a) segment, usmerjen v aktivno preživljanje prostega časa v naravi, b) segment, usmerjen v spoznavanje kulture in gastronomije ter c) segment, usmerjen v skrb za zdravje. 

Na podlagi te analize na Turistici pripravljajo itinerarije za posamezne ciljne skupine, kamor bi želeli vključiti tudi vašo ponudbo. Zakaj ste za nas pomembni? Kot potencialnega ponudnika vas vabimo v sredo, 4. julija 2018 med 9.00 in 14.00 na delavnico, ki bo potekala v prostorih Turistice v Portorožu. Vemo, da je sezona v polnem teku, vendar bi vaše udeležbe bili zelo veseli. 

Vabljeni so tudi vaši sodelavci. Prilagamo program delavnice. Prosimo vas, da svojo udeležbo potrdite na e-mail naslov (tina.orel@fts.upr.si), oziroma po telefonu (041/233-870, Tina Orel Frank).

Kontakt

Lea Šuligoj
T: +386 (0)5 674 82 62
M: +386 40 844 229
lea@portoroz.si