Novice - Portorož in Piran

Vse novice

Vse sladkosti življenja. Kaj se dogaja v Portorožu in Piranu v tem tednu?

Lučka pri lučki, barvite stojnice, praznična darila. Na božično-novoletni tržnici Vse sladkosti življenja smo posrkbeli  za vesel, dišeč in topel december. Praznični vikend ponovno prinaša pester program za vso družino.

Mešani pevski zbor Obalca Koper bo v petek, 22.12., razveselil ljubitelje zborovske glasbe, ubranega petja in prazničnih melodij.

V soboto, 23.12., bomo z otroki na kreativni delavnici zavihali rokave in ustvarili božično drevesce, ki bo razsvetljevalo Portorož. Program se bo se bo popoldan nadaljeval z atraktivnim ognjenim žonglerskim šovom, ki bo jemal dih tudi najpogumnejšim v parku.

Kaj pa glasba? Za češnjo na vrhu torte bomo poskrbeli z Magic Secret Disco in prazničnimi elektronsko-glasbenimi ritmi. Vas že srbijo pete?

V nedeljo, 24.12., se bo Božiček skupaj s palčki spraševal, ali si otroci v Portorožu res zaslužijo darila. To bo ugotovil s posebnim inštrumentom Pridnometrom. Sledilo bo praznično obdarovanje.

Kaj se še dogaja v Portorožu in Piranu?

Avditorij Portorož vabi v ponedeljek, 18.12., na Tisto pravo plesno predstavo in plesno produkcijo in v četrtek, 21.12., na Gala božično-novoletni koncert Orkestra Slovenske filharmonije.

V Svetem Petru bo v petek, 22.12.. potekala predstava za otroke Babica gre na Jug. Pričakujejo tudi Dedka Mraza.

V soboto, 23. 12., lahko drobne pozornosti za praznično obdarovanje najbližjih poiščete na Sejmu starin, domače obrti in darov narave in Božično-novoletni tržnici na Bernardinu.

Kulturna društva, klubi, vrtci in osnovne šole občine Piran bodo v soboto, 23.12., v TPC-ju v Luciji priredili Božično-novoletno srečanje. Isti dan bo v Avditorju Portorož Plesni klub SWANK nastopil s predstavo Rocking around christmas tree. Ob 20. uri ste vabljeni na odprtje prenovljene kavarne in slaščičarne Cafe Central z akustičnim koncertom dua MaraayaOb isti uri bosta še koncerta Tria Faganel v Caffe Teattu Piran in Božični godalni koncert v Café St. Bernardino. Grand Casino Portorož vabi na zaključek večera s Xmas zabavo.

Dobra glasba se obeta tudi v nedeljo, 24.12., v Café St. Bernardino na božičnem vokalnem koncertu. V Cafe Central bo večer popestril Band Excellent Choice. V večernih urah organizirajo Hoteli Bernardin in Hoteli Lifeclass Portorož pohod z baklami k polnočni maši.

Kontakt

Lea Šuligoj
T: +386 (0)5 674 82 62
M: +386 40 844 229
lea@portoroz.si