Želim postati partner - Portorož in Piran

Novice za partnerje

Želim postati partner

Želim postati partner turističnega informacijskega portala www.portoroz.si

Spletni portal www.portoroz.si je osrednji turistični informacijski portal Slovenske Istre. Že več let uspešno predstavlja turistično ponudbo Portoroža, Pirana in okolice.

Obiskanost portala: letno okoli 1 milijon ogledov in okoli 600.000 unikatnih obiskovalcev.

Portoroški portal je med najbolj obiskanimi turističnimi portali v Sloveniji. Mesečno v poletnih mesecih beležimo tudi do 100.000 obiskov. 

Prek portoroškega portala obiskovalci dostopajo do domačih strani hotelov, zasebnih namestitev in drugih turističnih ponudnikov in posebnih ponudb. V letu 2018 smo najbolj obiskan turistični portal Slovenske Istre ponovno prenovili. Portal smo prilagodili posameznemu uporabniku s pomočjo personalizacije vsebin glede na izbrane ciljne publike na destinaciji Portorož & Piran. V ospredje smo postavili 5-zvezdična doživetja na destinaciji, ki omogočajo višjo dodano vrednost destinacije, višje cene na trgu in desezonalizacijo destinacije ter povečali možnosti predstavitv ponudbe hotelov in ostalih turističnih ponudnikov. Portal oglašujemo v okviru oglaševalskih akcij v Sloveniji, Italiji, Avstriji, Nemčiji in vzhodnoevropskih trgih (Madžarska, Slovaška, Češka), dejavni pa smo tudi na družbenih omrežjih (YouTube, TikTok, na Facebooku imamo 50.000 sledilcev).

Vabimo vas, da si ogledate našo ponudbo in se odločite za sodelovanje, ki bo prispevalo tako k trženju vašega proizvoda kot skupnemu obisku portala, s čimer se bo njegov učinek še povečal. Sredstva, ki jih bomo pridobili s trženjem portala, bomo investirali v vzdrževanje in oglaševanje portala na Googlu in drugih spletnih medijih v tujini in doma, kar bo prispevalo k pridobivanju novih gostov za vse partnerje in ponudnike na portalu.


Želim prejeti ponudbo za sodelovanje (označite):

Vaši podatki:

Če se želite prijaviti na e-novice, izberite enega ali več jezikov, v katerem jih želite prejemati:

Posredovani podatki bodo obravnavani v skladu z odločbami RS o varovanju osebnih podatkov.

Polja označena z (*) morajo biti izpolnjena.

Splošni pogoji poslovanja

Cene veljajo za partnerje Turističnega združenja Portorož, g.i.z.. Partnerji TZP so vsi ponudniki turističnih storitev in produktov, ki dopolnjujejo turistično ponudbo v slovenski Istri in imajo sklenjeno veljavno pogodbo o predstavitvi na spletnem portalu www.portoroz.si. Partner TZP in TZP sta soglasna, da bosta vse storitve iz veljavne pogodbe obračunavala na podlagi trenutno veljavnega cenika, ki je objavljen na povezavi www.portoroz.si/zelim-postati-partner. 

TZP je upravičen spremeniti cenik za opravljene storitve najmanj enkrat letno, o vsaki spremembi cenika pa je dolžan naročnika obvestiti najmanj 30 dni pred pričetkom veljave novega cenika. Šteje se, da je naročnik seznanjen s spremembami cenika z dnem, ko prejme obvestilo s strani TZP-ja.

Cene ne vključujejo priprave oglasov. Po dogovoru se za pripravo oglasov in prevodov cene zaračunavajo po posebnem ceniku.

Veljavni cenik

Cene v ceniku so v EUR, vključujejo DDV in veljajo od 1. 1. 2023. 
Storitev Cena
Vključitev ponudbe nastanitev in/ali doživetij
v rezervacijski sistem Halki
(booking.portoroz.si)
10 % od celotnega realiziranega prometa
(ne vključuje turistične takse in DDV-ja)
Vključitev ponudbe v portal www.portoroz.si 100,00 EUR / leto
(od dneva podpisa pogodbe)

Urednikovanje vsebin
na portalu in v sistemu Halki:
- vnos, urejanje besedil, urejanje fotografij
- lektoriranje besedil
- prevajanje besedil


35,00 EUR / uro *
4,00 EUR / stran **
30,00 EUR / stran **

* Velja za vse jezikovne različice.
** Ena stran je 1500 znakov brez presledkov.
Ekskluzivni Newsletter
(priprava za eno jezikovno različico)
200,00 EUR