Želim postati partner - Portorož in Piran

Novice za partnerje

Želim postati partner

Želim postati partner turističnega informacijskega portala www.portoroz.si.

Spletni portal www.portoroz.si je osrednji turistični informacijski portal Slovenske Istre. Že več let uspešno predstavlja turistično ponudbo Portoroža, Pirana in okolice.

Obiskanost portala: letno okoli 1 milijon ogledov in okoli 600.000 unikatnih obiskovalcev.

Portoroški portal je med najbolj obiskanimi turističnimi portali v Sloveniji. Mesečno v poletnih mesecih beležimo tudi do 100.000 obiskov. 

Prek portoroškega portala obiskovalci dostopajo do domačih strani hotelov, zasebnih namestitev in drugih turističnih ponudnikov in posebnih ponudb. V letu 2018 smo najbolj obiskan turistični portal Slovenske Istre ponovno prenovili. Portal smo prilagodili posameznemu uporabniku s pomočjo personalizacije vsebin glede na izbrane ciljne publike na destinaciji Portorož & Piran. V ospredje smo postavili 5-zvezdična doživetja na destinaciji, ki omogočajo višjo dodano vrednost destinacije, višje cene na trgu in desezonalizacijo destinacije ter povečali možnosti predstavitv ponudbe hotelov in ostalih turističnih ponudnikov. Portal oglašujemo v okviru oglaševalskih akcij v Sloveniji, Italiji, Avstriji in Nemčiji, dejavni pa smo tudi na družbenih omrežjih (na Facebooku imamo 38.000 sledilcev).

Vabimo vas, da si ogledate našo ponudbo in se odločite za sodelovanje, ki bo prispevalo tako k trženju vašega proizvoda kot skupnemu obisku portala, s čimer se bo njegov učinek še povečal. Sredstva, ki jih bomo pridobili s trženjem portala, bodo investirana v vzdrževanje in oglaševanje portala na Googlu in drugih spletnih medijih v tujini in doma, kar bo prispevalo k pridobivanju novih gostov za vse člane portala.

Želim prejeti ponudbo za naslednji paket (prosimo označite):

Cena ne vključuje priprave oglasov, prevodov in fotografij za objavo na spletnem portalu. Po dogovoru se za pripravo oglasov in prevodov cene zaračunavajo po posebnem ceniku.

Če se želite prijaviti na e-novice, izberite enega ali več jezikov v katerem jih želite prejemati:

Posredovani podatki bodo obravnavani v skladu z odločbami RS o varovanju osebnih podatkov.

Polja označena z (*) morajo biti izpolnjena.

Splošni pogoji poslovanja

Cene veljajo od 1. maja 2013. Cene veljajo za partnerje Turističnega združenja Portorož, g. i. z. Partnerji turističnega združenja Portorož, g. i. z. so vsi turistični ponudniki in ponudniki dejavnosti, ki dopolnjujejo turistično ponudbo v občini Piran, s sedežem v občini Piran. Naročnik in TZP sta soglasna, da bosta vse storitve iz te pogodbe obračunavala na podlagi vsakokrat veljavnega cenika, ki je objavljen na poslovnih straneh portala www.portoroz.si/zelim-postati-partner. TZP je upravičen cenik za opravljene storitve spremeniti najmanj enkrat letno, o vsaki spremembi cenika pa je dolžan naročnika obvestiti najmanj 30 dni pred pričetkom veljave novega cenika. Šteje se, da je naročnik seznanjen s spremembami cenika, z dnem ko prejme obvestilo ali elektronsko pošto TZP-ja.

Cena paketa velja za eno leto in ne vključuje DDV.

Cena velja za objavo predstavitve naročnika v vseh jezikovnih različicah na portalu. Cena ne vključuje prevodov tekstov in izdelave fotografij za predstavitev na spletnem portalu. Po dogovoru se za pripravo prevodov tekstov za posamezne jezikovne različice cene zaračunavajo po posebnem ceniku.

Veljavni cenik

Vključitev predstavitve člana v portal Cena
Osnovni paket 70 €
Paket posebna ponudba 1200 €
Vključitev na portal 70 €
Ekskluzivni newsletter (za eno jezikovno različico) 200 €