TOP 5 doživetij - Portorož in Piran

TOP 5 doživetij

TOP 5 doživetij v Portorožu

V morju zabavnih, aktivnih in pristnih doživetij smo zbrali tiste, s katerimi boste ustvarili najlepše spomine. Pobrskajte po spodnji galeriji in izkusite najboljše, kar vam Portorož ponuja!

Izlet z ladjico do Sečoveljskih solin
Sečovljske soline

Izlet z ladjico do Sečoveljskih solin

Zapeljite se z ladjico po čudovitem Piranskem zalivu. Obiščite starodavne Sečoveljske soline, razglejte se po solnih poljih, “kjer sonce ljubi morje in v sol ga spremeni”. Spoznajte življenje solinarjev nekoč in danes. Ugotovite zakaj pravijo, da je Piran mesto, ki je zraslo na soli ter zaključite voden ogled romantičnega Pirana pred cerkvijo, od koder boste ob lepem vremenu lahko uzrli kar 3 države. Doživite lepote slovenske Istre na valovih Jadranskega morja!
Sprostitev v solinah
Thalasso Spa Lepa Vida

Sprostitev v solinah

V THALASSO SPA LEPA VIDA vam v blagem zavetrju solinskih polj ponujajo darove morja, ki krepčilno delujejo na telo, v organizmu vzpostavljajo ravnovesje, mu vračajo energijo ter hranijo in obnavljajo kožo. Na voljo so vam storitve z naravnimi izdelki, pridobljenimi v Sečoveljskih solinah. Solinsko blato in slanica - matična voda, sol ter morska voda so najpomembnejši dejavniki morske talasoterapije.
Popolno ravnovesje v Termah na morju
Terme Portorož

Popolno ravnovesje v Termah na morju

V LifeClass Portorož vam pomagajo živeti bolje in dlje. Večstoletna tradicija zdravilstva v Portorožu je bila od nekdaj zasnovana na holističnem pristopu k obravnavi posameznika. Kombinacija Mediterana, petih lokalnih zdravilnih naravnih dejavnikov, varovalne mediteranske prehrane, holističnega zdravstvenega wellnessa in najsodobnejših medicinskih znanosti je edinstven recept za optimizacijo življenjskega sloga ter s tem ohranjanja zdravja in vitalnosti do pozne starosti. Odkrijte odlike sveta zdravih užitkov na Jadranski obali.
Parenzana Bike & Boat

Parenzana Bike & Boat

Pridružite se nam na kolesarjenju po poti stare ozkotirne železniške proge Parenzane (1902-1935), ki je med najbolj priljubljenimi kolesarskimi destinacijami v Evropi. Čudovite panorame in vedute (soline, Grožnjan, Motovun, tuneli in viadukti, …) bodo nagrada za vaš kolesarski trud. Naša pot se bo zaključila v Poreču, kjer nas bo pričakala barka, s katero se bomo odpeljali do Umaga. Na barki si bomo privoščili zasluženi piknik z morskimi dobrotami in uživali v pogledih na razgibano morsko obalo.

Rezervirajte svoje doživetje!

Podajte se na dogodivščino z bogato tradicijo in avtentičnim pridihom Mediterana. S pomočjo spodnjih filtrov pobrskajte po obsežni aktualni ponudbi in izberite svoje doživetje.

Kraj
Tematika
Posebnosti
Zemljevid
Seznam