TOP 5 doživetij - Portorož in Piran
Na glavno vsebino
PISAVA
VELIKOST

CTRL+ ZA POVEČAVO
CTRL- ZA POMANJŠAVO

VELIKE/MALE
STIL

TOP 5 doživetij

TOP 5 doživetij v Portorožu

V morju zabavnih, aktivnih in pristnih doživetij smo zbrali tiste, s katerimi boste ustvarili najlepše spomine. Pobrskajte po spodnji galeriji in izkusite najboljše, kar vam Portorož ponuja!

Sečoveljske soline s kolesom
Sečovljske soline

Sečoveljske soline s kolesom

Če želite raziskati naravne znamenitosti, vas vabimo na družinski izlet v Krajinski park Sečoveljske soline. Spoznali boste, kako se prideluje sol, ki so jo zaradi njene cenjene vrednosti včasih poimenovali »belo zlato«.
Sprostitev v solinah
Thalasso Spa Lepa Vida

Sprostitev v solinah

V THALASSO SPA LEPA VIDA vam v blagem zavetrju solinskih polj ponujajo darove morja, ki krepčilno delujejo na telo, v organizmu vzpostavljajo ravnovesje, mu vračajo energijo ter hranijo in obnavljajo kožo. Na voljo so vam storitve z naravnimi izdelki, pridobljenimi v Sečoveljskih solinah. Solinsko blato in slanica - matična voda, sol ter morska voda so najpomembnejši dejavniki morske talasoterapije.
Nepozabni dan v Ribogojnici Fonda
Ribogojnica Fonda

Nepozabni dan v Ribogojnici Fonda

Vsem ljubiteljem morja in morske hrane ponujamo zanimivo in nepozabno doživetje, vodene oglede ribogojnice in školjčišč Fonda. Med plovbo vam bomo razkrili veliko ribogojskih in morskih skrivnosti ter zakaj je Piranski brancin Fonda tako poseben in izjemnega okusa.
Kulinarični izlet z e-kolesi in 5-hodnim menijem

Kulinarični izlet z e-kolesi in 5-hodnim menijem

Doživite ekstravagantno kulinarično razvajanje s petimi hodi v dveh odličnih gostilnah ter slaščičarni in petimi atrakcijami slovenske obale in Istre, v kombinaciji z električnimi kolesi. Nepozabne trenutke pa vam bo pričaral najboljši turistični vodnik. Električno kolesarjenje skozi čudovita mesta slovenske Istre, vijuganje po trgih in ozkih ulicah mest in vasic, po poti stare železniške proge Parenzana – Pot zdravja in Prijateljstva, med oljkami in vinogradi in s čudovitimi panoramskimi pogledi od Italije in Alp preko Slovenije do Hrvaške.
Vinsko doživetje ob nepozabnem sončnem zahodu v zaledju slovenske Istre
Istrsko podeželje

Vinsko doživetje ob nepozabnem sončnem zahodu v zaledju slovenske Istre

Degustacija na Posestvu Brič ni samo navadna pokušina vin. Je vinsko doživetje, ki zajema popotovanje po tradiciji pridelovanja vina nad neokrnjeno dolino reke Dragonje in okušanja žlahtne kapljice izpod neutrudnih rok pridelovalcev, obiralcev, kletarjev in enologa. Spoznali boste zgodbe, ki jih v sebi nosijo naša večkrat nagrajena, ekološko pridelana vina in dimenzije vonjev in okusov, v katere nas popeljejo.

Rezervirajte svoje doživetje!

Podajte se na dogodivščino z bogato tradicijo in avtentičnim pridihom Mediterana. S pomočjo spodnjih filtrov pobrskajte po obsežni aktualni ponudbi in izberite svoje doživetje.

Kraj
Tematika
Posebnosti
Zemljevid
Seznam