Portorož & Piran za en dan - Portorož in Piran
Na glavno vsebino
PISAVA
VELIKOST

CTRL+ ZA POVEČAVO
CTRL- ZA POMANJŠAVO

VELIKE/MALE
STIL

Portorož & Piran za en dan

Piran, najlepše mesto slovenske Istre, je neločljivo povezan s svetovljansko riviero Portorož.

Več kot 700-letna tradicija solinarstva, na kateri so nastala obmorska mesta in okoliški zaselki, piše mogočno zgodbo, ki se vije skozi ozke kamnite uličice, majhne morske zalive in plodovite ravnice mediteranske pokrajine. Mali svetlikajoči kristalčki zaznamujejo velik del naravne in kulturne dediščine  in vsakdanjega življenja. Poiščite jih v avtentičnosti, kulturi in romantiki lokalnega okolja ter občutite njihovo blagodejno prefinjenost v wellness tretmajih, kulinariki in v dišečem morskem zraku.

Odkrijte številne obraze morske soli, ki se vijejo skozi eterično romantiko Pirana, zdraviliško tradicijo Portoroža in hedonistične užitke istrskega podeželja.

Kaj početi v Portorožu in Piranu


Portorož in Piran sta veliko več kot zgolj obalni letovišči. Prijetna obmorska sapica, ki napolni telo in duha z blagodejnimi vplivi morja ter ugodna mediteranska klima bosta poskrbeli za dobro počutje v prav vsakem letnem času.

Odkrijte najbolj priljubljene znamenitosti Pirana

Izgubite se po ozkih ulicah mestnega jedra Pirana, odkrijte bogato arhitekturo različnih časovnih obdobij, ki vas bo spremljala na vsakem koraku in začutite pridih tradicije, ki prežema tako ozračje kot življenjski slog lokalnih prebivalcev.

Odkrijte najbolj priljubljene znamenitosti Portoroža

Napolnite dan z odkrivanjem znamenitosti, ki dajo mestu poseben pečat in dušo.

Top doživetja Portoroža in Pirana

Prepustite se raznolikim aktivnostim, ki jih ponujata Portorož in Piran z okolico. Od aktivnih, adrenalinskih dejavnosti do sproščujoči sprehodov ob plaži. Raziščite pristna doživetja z lokalnim pridihom.

Uporabne informacije

Promo video