Nazaj v Portorož in Piran - Portorož in Piran
Na glavno vsebino
PISAVA
VELIKOST

CTRL+ ZA POVEČAVO
CTRL- ZA POMANJŠAVO

VELIKE/MALE
STIL

Nazaj v Portorož in Piran

Nazaj po nova doživetja

Stari dobri Portorož. In očarljivi Piran! Se še spomnite časov, ko ste z družino v do vrha naloženem fičku (ali katrci ali stoenki!) vijugali proti Črnemu Kalu? In tekmovanja, kdo bo prvi zagledal morje? To je bil čas brezskrbnosti, zidanja gradov na peščeni portoroški plaži, vonja po cvetočem oleandru, poležavanja na vročem soncu, lovljenja po piranskem obzidju, čas pečenih sardelic, badmintona in večernih plesov.

Stari dobri Portorož in Piran danes ponujata nova doživetja. Veliko več je stvari, ki jih lahko počnete, okusite in doživite. Uživači se boste brez kančka slabe vesti prepustili razvajanju v hotelu, masaži na solinah, okusu najboljšega sladoleda v Portorožu ali romantični mediteranski večerji tik ob morju.

Če pa počitnice raje preživljate aktivno, se s kolesi podajte v zaledje slovenske Istre ali zavijte po Piranskih pešpoteh ter zaplavajte v Mesečevem zalivu, okusite lokalno vino in oljčno olje v naših kantinah, ali pa se zapeljite na kulinarično avanturo s starodobniki.

S poudarkom na vaših željah

Odločite se za počitnice brez skrbi. Iz celotne ponudbe Portoroža in Pirana smo za vas sestavili priročne počitniške pakete, ki vključujejo vse, kar potrebujete za popoln oddih. Iščete ponudbo za pare, družine ali morda nekaj za aktivno preživljanje počitniških dni? Uporabite spodnje filtre in raziščite aktualno ponudbo paketov. Prepričani smo, da boste našli počitnice, ki popolnoma ustrezajo vašim željam.

Poiščite si namestitev, ki ustreza vašim željam

Portorož in Piran niso le hoteli, ki se jih boste razveselili predvsem tisti, ki se želite na dopustu sproščati in uživati. Če želite poletje preživeti aktivno, pokukajte v zaledje slovenske Istre!

#ifeelsLOVEnia #mojaslovenija