St. Bernardin Resort Portorož - Portorož in Piran

St. Bernardin Resort Portorož

Doživetje Istre

Resort se razprostira tik ob morju, ob priljubljeni sprehajalni poti med Portorožem in Piranom. Izberite svoj hotel med oleandri, palmami, rožmarini in lovorji ter doživite Istro v vsej njeni popolnosti.

Zakaj boste v Hotelih Bernardin začutili Istro?

Prenovljeni Hotel Histrion

Prenovljeni Hotel Histrion

Največji hotel na slovenski obali je z vseh strani obkrožen z morjem, po prenovi pa tudi v notranjosti pripoveduje zgodbo Istre. Izbirate lahko med 276 sobami na temo oljke, sivke, morja in piranske soli, ki v naravnih tonih modre, vijolične in zelene ponujajo oazo za popolni morski odklop.
Plaža Bernardin

Plaža Bernardin

Plaža, ki se uvršča med najbolj priljubljene in urejene na slovenski obali, se ponaša z Modro zastavo, ki zagotavlja urejeno in varno kopanje za vse obiskovalce. Ob njej se nahaja center vodnih športov, kjer si lahko izposodite sup ali druge rekvizite za vodno zabavo.
Nadgrajeni higienski standardi

Nadgrajeni higienski standardi

Da boste svoje proste dni lahko izkoristili kar se da varno in brezskrbno, skrbi Sava Hotels & Resorts Higienski Standard Plus – nadgrajeni ukrepi čistoče in higiene. Vključujejo najnovejšo tehnologijo popolne dezinfekcije sobe pred prihodom novega gosta.
Morski park Termaris

Morski park Termaris

V prenovljenem bazenskem kompleksu z morsko vodo vas na 2.400 m2 površin čakajo plavalni, sprostitveni in otroški bazeni z ogrevano morsko vodo in najlepšimi razgledi na slovensko morje.

Ponudba v St. Bernardin Resort

Wellness Paradise Spa
V prenovljenem bazenskem kompleksu z morsko vodo – Morski vodni park Termaris, vas na 2400 m2 površin 12 mesecev v letu čakajo plavalni, sprostitveni in otroški bazeni z ogrevano morsko vodo in najlepšimi razgledi na slovensko morje.
Paradise Spa Grand Hotel Bernardin St. Bernardin resort Portorož Obala 2, 6320 Portorož
080 22 80
booking@bernardingroup.si
//www.bernardingroup.si
Morski vodni park Termaris
Center za celovito nego zdravja, lepote in dobrega počutja.
Hotel Histrion St. Bernardin resort Portorož Obala 2, 6320 Portorož, 6320 Portorož
080 22 80
booking@bernardin.si
https://www.hoteli-bernardin.si/si/dozivetja/wellness
Wellness Benedicta

V svetu savn se boste lahko pogreli  v zeliščni, infrardeči in finski savni ali v parni kopeli, po kateri se lahko ohladite v prijetno hladnem bazenu in okusite prednosti knajpanja.

Hotel Histrion St. Bernardin resort Portorož Obala 2, 6320 Portorož
+386 (0)5 695 89 02
mp@h-bernardin.si
https://www.hoteli-bernardin.si/si/namestitve/portoroz-st-bernardin-resort/hotel-histrion/wellness-benedicta