Zima - Portorož in Piran
Na glavno vsebino
PISAVA
VELIKOST

CTRL+ ZA POVEČAVO
CTRL- ZA POMANJŠAVO

VELIKE/MALE
STIL

Zima

Pozimi na morje?

Skok na morje je v zimskih mesecih prav tako razburljiv in poln aktivnosti za vsak okus.

Umaknite se v prijetno mediteransko klimo in uživajte v zimskih radostih na nekoliko drugačen način. Ujemite čarobnost zimskih praznikov v soju pestrega prazničnega dogajanja in božično-novoletne tržnice, nazdravite na Festivalu penin in si, še preden se zima prelevi v pomlad, privoščite praznovanje najbolj romantičnih dni v dvoje.

Čarobnost zimskih sončnih zahodov, razkošno razvajanje z blagodejnimi učinki morja v zimskih wellnesih, bogata istrska kulinarika s pridihom Mediterana in veliko število sončnih dni. Portorož in Piran sta odlična izbira za preganjanje zimske turobnosti.

Pri nas se vedno dogaja!

Okusite sveže lokalne dobrote in svetovno priznana vina na številnih kulinaričnih in vinskih festivalih. Začutite evforijo velikih športnih dogodkov ali se katerega celo udeležite. Raziskujte pristno lokalno kulturo in živo umetniško sceno ali se pustite zazibati v popolnoma nov svet na zunanjem glasbenem festivalu z imenitno slikovito kuliso. Pestro dogajanje v vsakem letnem času bo popestrilo prav vsak vaš obisk!

Ustvarite si popolno doživetje

Preglejte ponudbo najbolj priljubljenih aktualnih doživetij, ki bodo vašemu obisku dodala noto pristnosti in ga začinila s kančkom lokalnega pridiha.
Kraj
Tematika
Posebnosti
Zemljevid
Seznam