Pomlad - Portorož in Piran
Na glavno vsebino
PISAVA
VELIKOST

CTRL+ ZA POVEČAVO
CTRL- ZA POMANJŠAVO

VELIKE/MALE
STIL

Pomlad

Prerojeni v nov dan

Spomladi, ko se narava prebuja, je na morju še posebej prijetno. Dovolite prvim sončnim žarkom, da vas lahkotno božajo med dolgimi sprehodi ob raznoliki obali ali ob raziskovanju razgibanih zalednih kolesarskih in pešpoti. 

Ste za izziv? Pridružite se številnim navdušenim tekačem na Istrskem maratonu in presezite sami sebe ob sijoči kulisi obalne pokrajine.

Seveda je to tudi čas gurmanskih presežkov z navdihom svežega sezonskega lokalnega pridelka. Spoznajte dobrote in tradicijo slovenske Istre na enem od tematskih kulinaričnih praznikov ali se pustite razvajati ob kulinaričnih mojstrovinah s pridihom morja in Mediterana.

Po dolgi zimi zadihajte sproščeno v nov dan in se naužijte svežega morskega zraka. Blagodejni negativni ioni vas bodo napolnili s pozitivno energijo, novih moči pa si boste zagotovo nabrali s široko ponudbo tretmajev morskega wellnessa.

Pri nas se vedno dogaja!

Okusite sveže lokalne dobrote in svetovno priznana vina na številnih kulinaričnih in vinskih festivalih. Začutite evforijo velikih športnih dogodkov ali se katerega celo udeležite.