Poletje - Portorož in Piran

Poletje

Skočite v živahno poletje

Skok v morje, razburljiva igra odbojke na mivki, raziskovanje skritih kotičkov starega mestnega jedra in naravnih rezervatov ali umirjeno razvajanje v bogati slanici v objemu Sečoveljskih solin – poleti se v Portorožu in Piranu vedno nekaj dogaja!

Preženite poletno vročino ob prijetni morski sapici, poskrbite za zabavo najmlajših z raznovrstnimi aktivnostmi v spremstvu izkušenih animatorjev ter, ko se dan prelevi v večer, uživajte v kulturnih in zabavnih prireditvah na prostem, ki bodo zadovoljile tudi najbolj zahtevne okuse. 

Dovolite, da razigranost poletnih dni preplavi vse vaše čute in si privoščite sproščen oddih brez vsakršnih skrbi.

Pri nas se vedno dogaja!

Okusite sveže lokalne dobrote in svetovno priznana vina na številnih kulinaričnih in vinskih festivalih. Začutite evforijo velikih športnih dogodkov ali se katerega celo udeležite. Raziskujte pristno lokalno kulturo in živo umetniško sceno ali se pustite zazibati v popolnoma nov svet na zunanjem glasbenem festivalu z imenitno slikovito kuliso. Pestro dogajanje v vsakem letnem času bo popestrilo prav vsak vaš obisk!

40. Festival Melodije morja in sonca
Amfiteater Avditorija Portorož
11.7.2020
ob 20:45 h
Festival zabavne glasbe s tradicijo od leta 1978.
Praznik vina in česna
Nova vas nad Dragonjo
11.7. - 12.7.2020
Praznik ponuja obilico odličnega vina, istrskega rdečega česna in drugih kulinaričnih dobrot. Vaščani odprejo svoja slikovita dvorišča in prikažejo st ...
19. Tartini festival – festival klasične glasbe
Tartinijev trg, Minoritski samostan, Tartinijeva hiša, Cerkev sv. Jurija, Piran
20.8. - 11.9.2020
20:00, 20:30, 21:00
Mednarodni poletni festival komorne glasbe posvečen v Piranu rojenem Giuseppu Tartiniju.

Ustvarite si popolno doživetje

Preglejte ponudbo najbolj priljubljenih aktualnih doživetij, ki bodo vašemu obisku dodala noto pristnosti in ga začinila s kančkom lokalnega pridiha.
Kraj
Tematika
Posebnosti
Zemljevid
Seznam