Nastanitve - Portorož in Piran
Na glavno vsebino
PISAVA
VELIKOST

CTRL+ ZA POVEČAVO
CTRL- ZA POMANJŠAVO

VELIKE/MALE
STIL

Forgotten Garden Villa

Dostop je skozi električna dvoriščna vrata do garaže, kjer je avto varno parkiran. Prostori so opremljeni v stilu elegantnega dizajna, odetega v tradicionalne komponente. Prostorna, moderna apartmaja z ločenima vhodoma sta primerna za 6 do 8 oseb. Borovci v parku pred vilo pričarajo pravljično vzdušje. Piknik prostor je idealen za druženja in pogostitve v senci mogočnih dreves. Popolna sprostitev ter odklop od vsakdanjega življenja.

Forgotten Garden Vila se nahaja na hribu v bližini centra Portoroža z lepim vrtom in ponuja čudovit pogled na morje. Idealen kraj za sprostitev in nepozabne trenutke, le 200 m od plaže in središča Portoroža. 

Na novo prenovljena sodobna vila je na voljo za tedenski najem in lahko gosti do 6 oseb v dveh nadstandardnih apartmajih s tremi ločenimi spalnicami. 

Ta osupljiva dvonadstropna vila ima prostor za peko na žaru, zasebni vhod s parkiriščem in garažo. Forgotten Garden Villa ponuja dva ločena apartmaja, ki sta razdeljena vsak v svojem nadstropju. 

V apartmajih so polno opremljene moderne kuhinje s kuhinjsko posodo in pripomočki, kopalnice z dežnimi prhami s steklenimi vrati brez okvirja ter velike postelje. 

Oba apartmaja sta udobno zasnovana z vsemi pripomočki in opremo, edinstvenimi ročno izdelanimi lesenimi bloki in sodobno dizajnersko razsvetljavo. 

Apartmaji, ustvarjeni za življenjski slog, po katerem hrepenite, so opremljeni z moderno opremo, vključno s televizorji Apple, brezplačnim brezžičnim internetom, indukcijsko kuhalno ploščo, kavnimi aparati Dolce Gusto in Philips, kopalniškimi pripomočki in talnim ogrevanjem. 

Za družine
Za družine
Parking
Parking
Free WiFi
Free WiFi