Nastanitve - Portorož in Piran
Na glavno vsebino
PISAVA
VELIKOST

CTRL+ ZA POVEČAVO
CTRL- ZA POMANJŠAVO

VELIKE/MALE
STIL

Apartmaji Allure & Top Line

Naše hiše nudijo sedem apartmajev na treh različnih lokacijah v srcu srednjeveškega Pirana. Vsi se nahajajo v središču starega mestnega jedra, a vseeno blizu morja. Če ste romantična duša, boste lahko uživali ob morju, pogledu na cerkev in strehe starega mestnega jedra.
Nudimo vam namestitev v različnih apartmajih: vse od najmanjšega (studio) do tro-sobnega stanovanja za največ 6 oseb. Vsi apartmaji imajo lastne vhode, lastne kopalnice, dostop do interneta (WiFi), ter seveda tudi klimatske naprave.

Apartmaji TOP Line

Manjša rumena hiša takoj za trgom Prvega maja se nahaja blizu geografskega središča mesta. Stavba ima lastni vhod, kjer se nahajajo tri ločene enote, vsaka na svojem nadstropju. Namestitev objekta v prostor je idealna za sprehajanje po ozkih ulicah, odkrivanje domačih, avtentičnih lokalov ter spoznavanje tega starodavnega mesta, saj je vse z nekaj koraki v dosegu vašega apartmaja.

Vsi apartmaji so bili pred sezono 2018 popolnoma obnovljeni in imajo nove, moderne kuhinje, kopalnice ter postelje.

Udobni ter prostorni apartmaji s površino 36m2 nudijo udobno namestitev štirih oseb. Poleg hodnika, kopalnice ter dnevne sobe je v apartmaju tudi ločena spalnica z 2 ločenimi posteljami, kateri se da združiti v eno zakonsko posteljo. V dnevni sobi je udobna sedežna garnitura, katero se lahko spremeni v ležišče za 2 osebi.

Studio ALLURE 3

Visoka, tronadstropna hiša je locirana v srcu Pirana, se nahaja v prvi vrsti ob morju zraven Hotela Piran. V stavbi z lastnim vhodom so trije apartmaji, vsak na svojem nadstropju. Lokacija v središču mesta je idealna za raziskovanje ozkih ulic, majhnih barčkov ter odkrivanje čarobnosti tega starega mesta, saj je vse oddaljeno le kratek sprehod od vhodnih vrat.

Apartma/studio ALLURE 3 se nahaja v tretjem nadstropju, meri 25m2 ter omogoča udobno bivanje. Studio nudi udobno, a enostavno bivanje v enem prostoru dvem osebam: zakonska postelja, kuhinja, jedilnica ter manjše pomožno ležišče.

Apartmaji ALLURE 1 & ALLURE 2

Apartmaja ALLURE 1 in ALLURE 2 se nahajata v prvem in drugem nadstropju, merita po 42mter omogočata udobno bivanje. Poleg dnevne soba sta še dve spalnici; ena z zakonsko posteljo, ena z dvemi ločenimi ležišči. V dnevnem prostoru je poleg kuhinje in jedilnice tudi udobna sedežna garnitura, katero se lahko spremeni v ležišče za 2 osebi.

Apartma ALLURE 4

Udobno stanovanje velikosti 65m2 omogoča udobno bivanje šestim osebam v dveh spalnicah ter še dvem osebam v dnevni sobi. V vsako spalnico je možno dodati tudi pomožno ležišče.
Za družine
Za družine
Ob plaži
Ob plaži
Free WiFi
Free WiFi