Namestitve - Portorož in Piran

Apartma Bevk

V samem središču mesta Piran smo prenovili dve tipični stari piranski hiši v turistične apartmaje. Obe sta bili prenovljeni v duhu ohranjevanja zgodovinske piranske kulturne dediščine. Prva hiša se nahaja na Marxovi ulici 13, druga hiša pa v sosednji ulici ,na Prežihovi ulici 4. Obe hiši stojita v mirnem predelu mesta, tri minute hoje od Tartinijevega trga, in sta le nekaj korakov oddaljeni od obale. V neposredni bližini so tudi trgovina, trafika, cerkev, bar, pizzerija, gostilna. 

Bogdan Bevk s.p.
Marxova 13, 6330 Piran
T: +386 (0)51 623 682

Hiša na Prežihovi 4

Hiša na Prežihovi 4 ima na voljo apartmaje: MAR v prvem nadstropju, TIERRA v drugem in ESTRELLA v tretjem nadstropju. V pritličju je na voljo mini fitness(sobno kolo in še nekaj drugih rekvizitov), infrasavna za 2 osebi, masažna tuš kabina, 2 ležalnika za sprostitev ... Na vrhu je na voljo terasa s pogledom na piransko stolnico ter obzidje, zeleno zaledje Pirana in pogled na morje. 

V pritličju stavbe na Prežihovi 4

V pritličju stavbe na Prežihovi 4 smo vam za popestritev oddiha v času, ko sonce izgubi moč ter se na ulice obmorskega mesteca prikrade burja, pripravili sobo dobrega počutja. V njej boste našli infrasavno za 3 osebe, ki blagodejno vpliva na zdravje, masažno tuš kabino in dva ležalnika za sprostitev ob kromoterapiji in prijetni glasbi (radio in CD). Ionizator zraka bo s svojim delovanjem zmanjšal prah, pršice in očistil zrak neprijetnih primesi. Za ohranjanje kondicije so vam na voljo sobno kolo z merilcem srčnih impulzov, steper, uteži, blazina za jogo in drugo telovadbo. Za goste apartamjev Mar, Tierra ter Estrella je ponudba wellnessa in mini fitnesa vključena v ceno.

Hiša na Marxovi 13

Hiša na Marxovi 13 ima na voljo naslednje tri apartmaje: LUNA, SOL, in QUATTRO. Na vrhu je na voljo terasa s pogledom na piransko stolnico ter obzidje, zeleno zaledje Pirana in pogled na vrt za hišo.
Parking
Parking
Free WiFi
Free WiFi