Počitnice s hišnimi ljubljenčki - Portorož in Piran
Na glavno vsebino
PISAVA
VELIKOST

CTRL+ ZA POVEČAVO
CTRL- ZA POMANJŠAVO

VELIKE/MALE
STIL

V Portorožu in Piranu bomo vaše male kosmatince sprejeli odprtih rok.

Kjer so mali kosmatinci vedno dobrodošli

Si ne predstavljate počitnic brez svojega navihanega hišnega ljubljenčka? V Portorožu in Piranu bomo vaše male kosmatince sprejeli odprtih rok. Za načrtovanje vaših skupnih počitnic smo spodaj zbrali vse informacije, ki vam bodo olajšale bivanje in raziskovanje okolice v družbi vaših štirinožnih prijateljev.

V kolikor ne boste pripotovali s svojim avtomobilom priporočamo, da se za prevoz s pasjimi kosmatinci pozanimate pri lokalnih taksi službah. V njihovi družbi je namreč uporaba javnega prevoza nekoliko otežena, saj hišni ljubljenčki nimajo vstopa na avtobuse. Prav tako ne smejo v določene javne ustanove, bodisi iz sanitarnih ali drugih razlogov (bolnice, lekarne, nakupovalni centri, ipd.).

Tudi na lokacijah, kjer so hišni ljubljenčki dobrodošli, ne pozabite na osnovna pravila vedenja in bonton v njihovi družbi. Za dobro počutje vseh obiskovalcev imejte svojega štirinožca vedno na povodcu, za njim poberite iztrebke ter poskrbite za varnost ljudi in drugih živali v okolici. Čeprav poznamo nepopisno veselje, ki se nariše v njegovih očeh, ko zagleda živahno obmorsko dogajanje, mu tudi na »dog friendly« plažah ne dovolite, da se prosto sprehaja ali sam čofota po vodi.

Pa ne pozabite! Če pripotujete iz tujine, mora pri vstopu v državo tudi vaš hišni ljubljenček imeti veljaven potni list.