43 € na osebo
Biolog
Jani vam bo predstavil oljko, oljčnik, dela v oljčniku v smislu ohranjanja
vrstne pestrosti ter zmanjševanja pritiska na okolje in na preprost način osnovne
pojme s področja ekologije.
Predstavili
bomo postopek določanja kakovosti oljčnega olja. Z okušanjem boste sami ugotavljali
značilnosti vzorcev ter spoznali lastnosti ekstra deviškega oljčnega olja.
Med
degustacijo bodo obiskovalci lahko poskusili domačo lokalno hrano: oljke iz
slanice, oljčni namaz, jajčevce (melancane) v oljčnem olju, kruh ter zeliščni
napitek (sirup ali čaj).
Termini:
- Enkrat tedensko ob ponedeljkih
- April-junij: 10.00-12.00 in 16.00-18.00; junij-september: 17.00-19.00; november-marec: 10.00-12.00
- Otroci do 12. leta brezplačno
|
Rezerviraj