Doživetja - Portorož in Piran
Na glavno vsebino
PISAVA
VELIKOST

CTRL+ ZA POVEČAVO
CTRL- ZA POMANJŠAVO

VELIKE/MALE
STIL

Izginotje Tartinijeve violine

Imate v sebi raziskovalno žilico? Si upate sprejeti izziv in se podati na vznemirljivo mestno pustolovščino? Dobrodošli v prvi najizvirnejši interaktivni igri, ki prvič v Sloveniji na ulicah mesta združuje elemente sobe pobega in oživlja 3D avatarja obogatene resničnosti, na preizkus pa postavi vašo miselno spretnost, iznajdljivost ter medsebojno sodelovanje.

/default/dozivetja/Creative ways/
60 € / skupino
destination_badge3.png

Kako poteka igra?

10 minut pred pričetkom se dobimo na začetni točki kjer ekipi razložimo pravila igre in izročimo zakriptirano torbo profesorja Gabriela ter tablico z aplikacijo ki na nekaterih točkah služi kot igralni dodatek. Ekipa ima nato na voljo 60 minut da najde prave lokacije, se uspešno spopade z vsemi preizkušnjami ter zaključi izziv. Celoten čas igre ekipo preko gps lokacije ter voki tokija spremlja »gamemaster« in jih, v kolikor je to potrebno, z namigom usmeri na pravo pot.

Igro je mogoče igrati v treh različnih jezikih (slovenski, angleški in italijanski).

Čaka vas izvirna preizkušnja in z izzivom, ki je pred vami, se lahko uspešno spopadete le kot ekipa. Si upate sprejeti izziv in se podati na vznemirljivo mestno pustolovščino?  

Trajanje: 1 uro
Kraj odhoda: Piran
Cena: 60 €/skupino (2-5 oseb)

Termini:  
Ponedeljek: 17:00; 19:00
Torek: 10:00; 12:00; 14:00; 16:00; 18:00
Sreda: 17:00; 19:00
Četrtek: 17:00; 19:00
Petek: 17:00; 19:00
Sobota in nedelja: 10:00; 12:00; 14:00; 16:00; 18:00

Možna doplačila

V primeru, da je igralcev 6, je doplačilo 15 EUR. 

Zakaj izbrati to igro?

Izginotje Tartinijeve violine je tematska igra, postavljena v mestno okolje in zasnovana tako, da v njej lahko igra ekipa od 2 do največ 5 igralcev. Prepletena je s številnimi miselnimi in praktičnimi izzivi, da bi ekipa prišla do cilja v 60 minutah je potrebno slediti zgodbi, odkriti skrite namige, dešifrirati kode, rešiti izvirne tematske uganke in obuditi 3D avatarja obogatene resničnosti.

Dogodivščina je primerna tako za escape room navdušence kot tudi vse radovedneže ki jim je reševanje ugank, treniranje možgančkov in aktivno preživljanje prostega časa v zabavo. Idealna je za skupino prijateljev, sodelavcev ali družino, praznovanje rojstnega dne, izviren zmenek ali team building saj v 60 minutah napete pustolovščine ekipa sodeluje, razmišlja, se zabava, poveže in mogoče odkrije še kakšen skriti talent.