Doživetja - Portorož in Piran
Na glavno vsebino
PISAVA
VELIKOST

CTRL+ ZA POVEČAVO
CTRL- ZA POMANJŠAVO

VELIKE/MALE
STIL

S SUPom do Debelega rtiča

Izlet je primeren za vse, ki imate radi morje in ste vsaj malo romantični po duši ter bi se radi sprostili. Izlet je zaradi izjemnega sončnega zahoda meditativen. V kolikor bo zanimanje, bomo ob sončnem zahodu izvedli tudi pozdrav soncu in še kakšno vajo. Če si med tistimi, ki se rad izgubljaš v naravnih presežkih, se nam pridruži.

19883 /default/2017/aktivnosti/supanje/
od 25 € na osebo

Cena vključuje:

  • izposojo opreme
  • tečaj


Za vse, ki pridete s svojim SUPom, je cena izleta 10 eur.

Maksimalno število udeležencev na enega inštruktorja je devet. SUP inštruktor je tudi reševalec iz vode.

Vsi udeleženci prejmejo tudi slike iz izleta.

Rezervirajte izlet

Ankaranski camp Adria je več kot odlično vstopno mesto, kjer se v zavetju morebitnega vetriča z lahkoto naučimo prvih korakov na SUPu. Od tukaj naprej bomo po vodi drseli mimo lepo urejenega kopališča Valdoltra in majhnega mandrača, kjer se zdi, da so školjke leščurji kot ponorele, saj rastejo do 1m velikosti.

Proti svetilniku bomo opazovali zelo nizko padajočo flišasto dno, kjer bodo nemoteno plavale jate rib in v nas strmele morske zvezde. Počitek na svetilniku bomo izkoristili za skok v morje in opazovali, kako na tej točki dno kar na enkrat izgine v globino.

Konec izleta bomo zaključili z nirvansko igro loma svetlobe sonca, ki pada v morje. Res nekaj posebnega. Ko prečkamo školjčišče se bo v daljavi že slišala house glasba hippy barčka, ki v večernih urah postreže s prav posebnim ambientom. Pusti se presenetiti in z nami nazdravi z zasluženim pivom ob koncu izleta.

 

Ne pozabi

  • dobre volje
  • kopalk in brisače
  • kreme za sončenje (lahko tudi kapo)
  • 0,5 l pitne vode ali druge osvežilne pijače