Poslovna doživetja - Portorož in Piran

Poslovna doživetja

Popestrite poslovni dogodek

Kako poskrbeti, da bodo vaši poslovni gostje ob koncu dogodka poleg informacij s seboj odnesli še celo vrsto nepozabnih spominov?

Dogajanju dodajte kanček družabnosti in zabave ter se pustite razvajati v najboljšem lokalnem slogu.
 
Od aktivnih dinamičnih doživetij do bolj umirjenih ogledov in kulturno-kulinaričnega raziskovanja
- v pestri ponudbi naših partnerjev boste zagotovo našli nekaj, kar bo popestrilo vaš dogodek in odlično sovpadalo z vašo poslovno zgodbo.

Top 5 poslovnih doživetij

Začinite poslovni dogodek s kančkom Mediterana! Gurmansko, lokalno in sproščujoče, predvsem pa atraktivno in prežeto s tradicijo. Za vas smo izbrali najbolj priljubljena poslovna doživetja, ob katerih bo vaš dogodek zagotovo vsem poslovnim gostom ostal v spominu.

64.00€
na osebo
Piran in soline z ekolesi
1.1.2018 - 31.1.2024
Piran in soline je eno od najbolj priljubljenih in zaželenih tur z eKolesi na Slovenski obali. Obiskali bomo vse najboljše točke, zgolj v 3 urah z naj ...
All Year eBiking

Iščete nekaj drugega?

Pobrskajte po obsežni ponudbi doživetij v Portorožu in Piranu, ki so primerna tudi za poslovne goste. Pri iskanju ponudbe po vašem okusu si lahko pomagate tudi s spodnjimi filtri.

Kraj
Tematika
Posebnosti

Kontakt

Poslovna konferenca? Dogodek za zaposlene? Izobraževanje? Ali poslovno-družabni dogodek za poslovne partnerje? V raznoliki in prilagodljivi ponudbi konferenčnih prostorov v Portorožu in Piranu boste zagotovo našli prostor z vsemi funkcionalnostmi in dodatno ponudbo.