Kongresni centri in dvorane - Portorož in Piran
Na glavno vsebino
PISAVA
VELIKOST

CTRL+ ZA POVEČAVO
CTRL- ZA POMANJŠAVO

VELIKE/MALE
STIL

Kongresni center Portus, LifeClass Hotels & Spa

/default/2017/poslovni-turizem/kongresne-dvorane/

Organizirajte svoj naslednji dogodek v čudovitem Portorožu, kjer mediteransko vzdušje, lahek dostop iz evropskih prestolnic in raznolikost aktivnosti na prostem dodajo poseben čar vašim poslovnim srečanjem.

Izberite med elegantnimi kongresnimi dvoranami ali osupljivimi zunanjimi prizorišči ob morju, ki jih dopolnjuje avtentična lokalna kuhinja in obsežnim izborom wellness storitev.

Kongresni center Portus v hotelih LifeClass Spa & Resorts zagotavlja strokovno pomoč pri načrtovanju, s čimer zagotavlja brezhibno izvedbo poslovnih dogodkov. Udeleženci uživajo v nastanitvi v stilsko opremljenih hotelskih sobah, z možnostmi za prosti čas in športne aktivnosti med odmori. To ustvarja idealno okolje za sproščeno poslovno mreženje.

Za organizatorje dogodkov to prizorišče predstavlja popolno mešanico profesionalne storitve in možnosti za prosti čas v slikovitem mediteranskem okolju, ki nudi vse potrebno za nepozaben in učinkovit dogodek.

VEČ INFO

Prostori in kapacitete v Kongresnem centru Portus


Konferenčni hotelski resort ponuja izjemno kombinacijo sodobnih, večnamenskih prostorov, ki so hkrati elegantni in udobni, zaradi česar je idealna izbira tako za poslovne kot zasebne dogodke.

Prizorišče vključuje 10 sodobno oblikovanih dvoran, razprostrtih na 1.600 m², ki so prilagodljive za različne vrste dogodkov in lahko sprejmejo od 20 do 520 gostov posamezno, s skupno kapaciteto 1.200 gostov.

Vse dvorane so opremljene s sodobno tehnologijo in podpirajo dodatno opremo, kar zagotavlja nemoteno izkušnjo dogodka.

Ključne kongresne dvorane


  • Cristoforo Colombo: kapacitete od 150–380 udeležencev, s prostorno površino od 339 m².
  • Amerigo Vespucci: sprejme med 60–150 udeležencev, ki nudi vsestranski prostor od 156 m².
  • Vasco da Gama & James Cook: primerne za srednje velika srečanja s kapaciteto od 25 do 160 udeležencev.
  • Fernand de Magellan to Roald Amundsen: idealne za manjša srečanja in delavnice, lahko sprejmejo med 16–90 udeležencev.
  • združevanje prostorov: Cristoforo Colombo + Amerigo Vespucci and Roald Amundsen + Robert Scott omogočajo razširjene kapacitete za večje dogodke.

Dodatne funkcionalnosti


Social Central: večnamenski center se odlikuje po elegantno opremljenih skupnih prostorih. Avla je središče za druženje. Tu se gostje zbirajo okoli bifeja, na koktajlih ali sprejemu. Včasih preživijo prijeten večer ob poslušanju nežnih zvokov klavirja.


Kontakt

Poslovna konferenca? Dogodek za zaposlene? Izobraževanje? Ali poslovno-družabni dogodek za poslovne partnerje? V raznoliki in prilagodljivi ponudbi konferenčnih prostorov v Portorožu in Piranu boste zagotovo našli prostor z vsemi funkcionalnostmi in dodatno ponudbo.