Novice - Portorož in Piran

Medijsko središče

Nova direktorica Turističnega združenja Portorož je mag. Patricija Gržinič

4. 9. 2023

Na današnji seji nadzornega sveta Turističnega združenja Portorož je bila za direktorico imenovana mag. Patricija Gržinič. Petletni mandat bo nastopila 1. oktobra letos.

Nadzorni svet Turističnega združenja Portorož je v ponedeljek, 4. septembra 2023, na 3. redni seji izbral novo direktorico. Na razpis, objavljen sredi julija, se je prijavilo 15 kandidatov. Nadzorni svet je med štirimi kandidati, ki so opravili razgovor, po tajnem glasovanju izbral mag. Patricijo Gržinič. Ta bo petletni mandat nastopila 1. oktobra 2023, ko poteče mandat sedanjemu v. d. direktorju mag. Aleksandru Valentinu.

Mag. Patricija Gržinič je magistrirala na Fakulteti za management Univerze na Primorskem. Zaposlena je kot vodja tržnih projektov na Turističnem združenju Portorož, maja 2015 je za obdobje enega leta prevzela funkcijo vršilke dolžnosti direktorice omenjenega združenja. Vpeta je v turizem in lokalno okolje. Bila je članica Strokovnega sveta Slovenske turistične organizacije, trenutno je članica v Upravnem odboru Las Zelena Istra.  

Borut Fakin, predsednik nadzornega sveta Turističnega združenja Portorož: »Direktorico čakajo številni izzivi pri vzpostavitvi dialoga z občino Piran in turističnimi deležniki ter premislek o vlogi Turističnega združenja Portorož v strateških odločitvah razvoja destinacije, pri čemer ji predstavniki nadzornega sveta združenja želimo veliko uspeha.«

Kontakt

Kontakt za medije Lea Šuligoj
T: +386 (0)5 674 82 62
M: +386 40 844 229
lea@portoroz.si