Novice - Portorož in Piran

Medijsko središče

Turistično združenje Portorož organizira prvo Digitalno akademijo - osnovni nivo

24. 1. 2023

Delujete na področju turizma in gostinstva?

Ste kreativni, gradite svoj posel in si želite pridobiti nova znanja?

Se navdušujete nad socialnimi omrežji, oglaševanjem in se soočate z novimi izzivi, a ne veste, kako začeti?


Turistično združenje Portorož, g.i.z. za deležnike turističnega gospodarstva organizira Digitalno akademijo v turizmu - osnovni nivo z vrhunskimi predavatelji in vsebinami.

Namen akademije je opolnomočiti udeležence za učinkovito izvajanje vsebinskega digitalnega marketinga ter jih seznaniti z aktualnimi trendi. Osnovni nivo je namenjen uporabnikom, ki se šele spoznavajo z digitalnim marketingom, in tistim, ki že izvajajo določene aktivnosti in si želijo pridobiti nova znanja.  

Poleg kakovostnega programa bodo udeleženci imeli možnosti spoznati vrhunske predavatelje - strokovnjake na svojem področju in med mreženjem izmenjati medsebojne izkušnje. Akademija je zastavljena tako, da udeleženci aktivno sodelujejo in spoznavajo primere dobrih praks, ki jim lahko pomagajo pri svoji dejavnosti.

***********

Na digitalno akademijo se prijavite tako, da izpolnite spletno prijavnico NAJKASNEJE do srede, 15. februarja 2023

Po pregledu vaše prijave vam bomo na vaš e-naslov, ki ste ga navedli ob prijavi, poslali predračun, ki bo osnova za plačilo kotizacije. Prijava bo potrjena šele po plačilu.

Kotizacija znaša 200,00 € za člane TZP-ja in 250,00 € za nečlane. V ceno so vključena predavanja, gradivo in pogostitev med odmori. Število mest je omejeno.

Dodatna pojasnila in informacije o vsebini ter prijavi na tečaj pridobite na naslovu digital@portoroz.si ali na 05/674 82 63.            


Kontakt

Kontakt za medije Lea Šuligoj
T: +386 (0)5 674 82 62
M: +386 40 844 229
lea@portoroz.si