Novice - Portorož in Piran

Medijsko središče

Izobraževanje za turistične vodnike

STO vabi licencirane vodnike na brezplačno izobraževanje o produkciji video vsebin za virtualna vodenja.

V času, v katerem živimo, se je treba vsakodnevno prilagajati novim razmeram. Tudi v turizmu, ki temelji na osebnih stikih in druženju, smo se morali podati v virtualen svet in znotraj njega poiskati svoj prostor. Oblikovanje in podajanje vsebin v virtualnem svetu je precej drugačno kot v živo. Potrebne so velike prilagoditve vsebin za podajanje zanimive in privlačne virtualne izkušnje.

Da bi lahko bolj konkurenčno in kompetentno nastopali v svetu virtualnih vodenj, Slovenska turistična organizacija vabi vse licencirane turistične vodnice in vodnike na brezplačno izobraževanje, ki so ga za vas pripravili v okviru Akademije za trženje v turizmu.


Vsebina

Produkcija video vsebin za virtualna vodenja – od predpriprave do distribucije. Več informacij o programu izobraževanja sledi v nadaljevanju.

Termin

Izobraževanje bo potekalo v ponedeljek, 19. aprila 2021, od 9.00 do 16.00 ure.

Obveščamo vas, da bomo izobraževanje snemali.

Prijava

Dogodek bo potekal v živo preko ZOOM platforme. Prijavite se lahko na povezavi: https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_deEgMziQTQay4o6xro1A0A

Prijave so možne do zapolnitve prostih mest.

Komu je delavnica namenjena?

Delavnica je namenjena vsem licenciranim turističnim vodnicam in vodnikom. Licenca je lahko pridobljena na lokalni ali nacionalni ravni. Številko licence je treba vpisati v prijavni obrazec.


VABILO S PROGRAMOM

Kontakt

Kontakt za medije Lea Šuligoj
T: +386 (0)5 674 82 62
M: +386 40 844 229
lea@portoroz.si