Prijava na newsletter

Če se vam newsletter ne prikazuje pravilno, kliknite tukaj.

Ker je vedno lepo prejeti novice z morja

Na morju je lepo, kajne? Ker se pri nas vedno nekaj dogaja za vse okuse, vam z veseljem pripravljamo kratke novičke z izbranimi dogodki, idejami za izlet, izjemnimi doživetji ter seveda ekskluzivnimi ponudbami, ki so namenjene samo našim prejemnikom.

Želite še naprej prejemati namige z našega koščka Mediterana in koristiti ekskluzivne ugodnosti v naših mestih? Potrdite svoj elektronski naslov s klikom na spodnjo povezavo!

Zakaj? Prihaja nova evropska uredba o varstvu osebnih podatkov (GDPR), ki prinaša več pravic in varnosti za vas. Ker z uredbo pride do sprememb pri zbiranju, hrambi in uporabi vaših osebnih podatkov, vašega elektronskega naslova po 25. maju 2018 ne bomo smeli več hraniti in uporabljati brez vašega ponovnega soglasja. To pomeni, da bomo vaš naslov izbrisali iz seznama prejemnikov in ne boste morali več koristiti ugodnosti, ki so le-tem namenjene.

Bodite obveščeni in ne zamudite naslednjih ponudb, ki jih že pripravljamo za vas. V vašem nabiralniku bodo še preden boste začeli načrtovati naslednji pobeg na obalo!

Prijavljeni ste na E-novice. Če se želite odjaviti s seznama, kliknite tukaj.