Zdrav način življenja - Portorož in Piran
Na glavno vsebino
PISAVA
VELIKOST

CTRL+ ZA POVEČAVO
CTRL- ZA POMANJŠAVO

VELIKE/MALE
STIL

Zdrav način življenja

Uživajte življenje!

Ugodna mediteranska klima vas bo na vsakem koraku napolnila z vitalnostjo in odgnala slabo počutje. Spoznajte raznolikost mediteranske diete, ki je ena najbolj zdravih, a obenem polnega okusa, očistite telo in duha s številnimi detox programi in stopite na pot aktivnega preživljanja vašega vsakdana. Recept za zdravo življenje imate na dlani.

Zdrava mediteranska prehrana

Zdrava mediteranska prehrana

Mediteranska prehrana ima izjemen vpliv na telesno in duševno počutje vsakega posameznika. Je bogata z olivnim oljem, oreščki, ribami, mediteranskimi zelišči, sadjem in zelenjavo. V njej torej prevladujejo mononenasičene maščobe in omega-3 maščobne kisline. Mediteranske prehrana je dokazano najbolj zdrava prehrana.
Energijski park Salinera
Bioenergijski resort Salinera

Energijski park Salinera

V objemu narave, med borovci, obdanimi s sredozemskim rastlinjem in travo, se nahaja 12 energijskih točk. Park leži v samem osrčju resorta. Energijske točke, ki so sestavni del parka, pozitivno vplivajo na izboljšanje psihičnega in fizičnega počutja posameznika.
Ayurvedska prehrana
Ayurvedska prehrana za razstrupitev telesa

Ayurvedska prehrana

Ayurvedska prehrana izključuje uživanje mesa, rib, mlečnih izdelkov in jajc. Hrana torej ne sme biti iz živalskega izvora. Temelji na ekološki pridelavi.Takšna dieta ne ustvarja sluzi v telesu in sestoji zlasti iz surove, sveže zelenjave ter sadja. V kombinaciji s posveti z ayurvedskim specialistom v Shakti – Ayurveda centru, redno meditacijo, jogo, športno aktivnostjo in wellness tretmaji, zagotovimo našim gostom aktivno razstrupljevanje in popolno počutje.
Razstrupitev in očiščenje telesa

Razstrupitev in očiščenje telesa

Zaradi vse večjega vnašanja strupenih snovi v telo, ki jih pridobimo z nepravilno prehrano ter načinom življenja, so naše celice vse bolj zastrupljene, naše vitalne telesne funkcije pa zmanjšane. Vzrok za slabo počutje in upad telesne energije je namreč prav zastrupljenost telesa. Zastrupljeno telo posledično privede do bolezni in neuravnovešenosti v telesu. Pojavijo se težave s presnovo, hormonskim neskladjem, bolečinami v hrbtenici, itd. Da bi se človek počutil bolje, mora najprej razstrupiti telo, nato pa pričeti s pravilnim zdravljenjem bolezni.

V Shakti – Ayurveda centru bomo s pomočjo specialista ayurvede, pravilne diete, redne meditacije, joge, športne aktivnosti, wellness tretmajev in ostalih ayurvedskih razstrupljevalnih programov pomagali pri izboljšanju zdravja in slabega počutja.
Kraj
Tematika
Posebnosti
kategorija
Zemljevid
Seznam