Wellness centri - Portorož in Piran
Na glavno vsebino
PISAVA
VELIKOST

CTRL+ ZA POVEČAVO
CTRL- ZA POMANJŠAVO

VELIKE/MALE
STIL

Wellness centri

Prepustite se spretnim rokam

Stopite v blagodejno oazo obmorskega miru ter se prepustite spretnim rokam izkušenih wellness strokovnjakov. Sproščena obmorska klima in lokalno zasnovani wellness tretmaji s pridihom Mediterana vas bodo spremljali na vsakem koraku vašega razvajanja.

Poiščite popolno ravnovesje
Terme Portorož

Poiščite popolno ravnovesje

LifeClass Portorož pomagamo živeti bolje in dlje. Večstoletna tradicija zdravilstva v Portorožu je bila od nekdaj zasnovana na holističnem pristopu k obravnavi posameznika. Kombinacija Mediterana, 5-ih lokalnih naravnih dejavnikov, varovalne mediteranske prehrane, holističnega zdravstvenega wellnessa in najsodobnejših medicinskih znanosti je edinstven recept za optimizacijo življenjskega sloga ter s tem ohranjanja zdravja in vitalnosti do pozne starosti. Odkrijte odlike sveta zdravih užitkov na Jadranski obali.
Edinstven wellness na prostem
Thalasso SPA Lepa Vida

Edinstven wellness na prostem

Okrepite telo in duha v edinstvenem naravnem okolju sredi solnih polj! Wellness na prostem Thalasso SPA Lepa Vida v Krajinskem parku Sečoveljske soline ponuja izvrstno zatočišče za pobeg iz vsakdana. Predajte se užitkom prvovrstne talasoterapije, ki izkorišča blagodejne učinke morja za krepitev naravne odpornosti in izboljšanje splošnega počutja. Po razvajanju s solinskim blatom in slanico se boste vrnili kot prerojeni.
Unikaten Spa center
Wellness center Paradise Spa

Unikaten Spa center

Prepustite se edinstvenemu razvajanju in popolni sprostitvi v wellness centru Paradise Spa v Grand hotelu Bernardin. Topel sprejem, vonj po Mediteranu, pogled na neskončen sončni zahod, nasmeh mojstrov tradicionalnih masaž in čarobni dotiki dlani vas v okolju, polnem umetniških zgodb, zapeljejo v rajski občutek varnosti, udobja in sprostitve. Privoščite si le najboljše. Vrhunsko razvajanje v unikatnem spa centru na slovenski Obali, ki bo prebudilo vse vaše čute in vas popeljalo v svet vaših sanj

Spoznajte vse naše wellness centre

Uporabite spodnje filtre in raziščite ponudbo wellness centrov glede na vaše specifične želje in potrebe. 

Kraj
Tematika
Posebnosti
kategorija
Zemljevid
Seznam