Bazeni - Portorož in Piran

Bazeni

Zaplavajte v vsakem letnem času

Zakaj bi se na morje odpravili zgolj poleti, če lahko v sproščujoči in zdravilni morski vodi zaplavate v prav vsakem letnem času?

Obiščite enega od bazenov z ogrevano morsko vodo, koncentrirano slanico ali termomineralno vodo lokalnega vrelca Pramorja. Ne glede na to, ali iščete zabavo ali sprostitev, boste ob obali Piranskega zaliva lahko uživali v blagodejnih učinkih morja tudi pozimi.

Termalno Pramorje
Terme Portorož

Termalno Pramorje

Zaplavajte v 42.000 let starem Pramorju v Termah Portorož!

V središču Portoroža se nahaja čisto pravi časovni stroj. Tople barve istrske narave dajejo sproščujoč občutek topline nadvse elegantnemu ambientu, ki obdaja bazen v katerem se nahaja ˝vir prvinske energije˝ - 42.000 let staro Pramorje. Pramorje je termomineralna voda, ki je po svoji kemični sestavi edinstvena v tem delu Evrope, z izjemnimi blagodejnimi učinki na zdravje in dobro počutje. Bazenski kompleks na 2.000 m2, od tega 700 m2 vodnih površin, obsega: plavalni bazen, veliki počivalni bazen, otroški bazen, dva whirlpoola, sončno teraso z razgledom na Portorož in Piranski zaliv.
Morski park Laguna
Največji bazenski kompleks z ogrevano morsko vodo

Morski park Laguna

Morski park Laguna Bernardin v Portorožu je največji bazenski kompleks z ogrevano morsko vodo na slovenski obali. Del več kot 1.000 m2 vodnih površin v okviru hotelskega naselja St. Bernardin je namenjen gostom, ki si želite oddiha v miru, del pa zabavnim aktivnostim na vodi. Laguna Bernardin se nahaja znotraj Hotela Histrion in je v poletni sezoni s teraso povezana s plažo ob morju.
Sea Spa center
Bazeni z ogrevano morsko vodo in savnama

Sea Spa center

Dobrodošli v novem centru Sea Spa z bazeni z ogrevano morsko vodo in savnama. Pri nas je vsak dan v letu prijetnih 30° C. Zadihajte, osvobodite se stresa, okrepite se. Zdaj, v novih bazenih z ogrevano morsko vodo. Vsak vaš gib in dih bo lažji na kar 1.500 m² novih površin, od tega 650 m²ogrevanih vodnih.

Gostje se lahko razvajajo v velikem notranjem bazenu, večjem masažnem bazenu, bazenu z meditativno glasbo, otroškem bazenu, zunanjem bazenu, fnski in turški savni .
Paradise Spa
Bazen z najlepšim razgledom

Paradise Spa

Bazen z nepozabnim pogledom na Piranski zaliv in odprto morje. Sproščanje v bazenu je odličen zaključek rajske izkušnje v Paradise Spa Portorož.

Bazeni v Portorožu in Piranu

Poiščite na seznamu enega od bazenov, ki bi ga radi obiskali.

Kraj
Tematika
Posebnosti
kategorija
Zemljevid
Seznam