Srčna kulinarika - Portorož in Piran
Na glavno vsebino
PISAVA
VELIKOST

CTRL+ ZA POVEČAVO
CTRL- ZA POMANJŠAVO

VELIKE/MALE
STIL

Restavracija Rizibizi

/default/2017/kulinarika/gostilne-restavracije/Rizibizi/

Ponudbo dobrot si lahko ogledate v jedilnem listu na naši spletni strani, okusite pa jih lahko v popolnoma prenovljeni restavraciji Rizibizi od torka do nedelje med 12.00 in 23.00 uro. Naša pestra vinska ponudba temelji predvsem na ponudbi vin iz kleti Korenika Moškon, Brandulin, Robi & Dorjano Korenika, Movia, Bordon, Prinčič, Blažič, Kabaj, Ca' del Bosco.Restavracija ima veliko lastno parkirišče, prostor je primeren tako za večje družbe kot tudi za poslovna srečanja.

Poslanstvo ekipe Rizibizi je torej več kot na dlani. Vsi skupaj želimo ponuditi gostu drugačno in bolj izbrano ponudbo, kot jo je bil do sedaj deležen na slovenski obali. 

Dober tek vam želi ekipa Rizibizi!

Restavracija Rizibizi je v letu 2021 pridobila trajnostni znak Zeleni ključ

Zeleni ključ je vodilni standard odličnosti na področju okoljske odgovornosti in trajnostnega delovanja v turistični industriji. Ta prestižni okoljski znak pomeni zavezanost podjetij, da v certificiranih obratih spoštujejo stroge kriterije, ki jih je določila Mednarodna fundacija za okoljsko vzgojo FEE.

Okoljski znak Zeleni ključ zagotavlja vsem gostom, da z izbiro certificiranega turističnega obrata, neposredno pripomorejo k varovanju okolja. Obrati vzdržujejo visoke okoljske standarde s pomočjo stroge dokumentacije in pogostih kontrolnih pregledov. Certifikat Zeleni ključ lahko pridobijo hoteli in hostli, manjši nastanitveni obrati, kampi in počitniški parki, kongresni centri, restavracije in turistične atrakcije.