Mini klubi - Portorož in Piran
Na glavno vsebino
PISAVA
VELIKOST

CTRL+ ZA POVEČAVO
CTRL- ZA POMANJŠAVO

VELIKE/MALE
STIL

Mini klubi

Zabava, ki riše nasmeh

V času počitnic je v večini hotelov v Portorožu in Piranu poskrbljeno za bogat animacijski program in številne otroške dogodivščine. 
Dobrodošli v naših Mini klubih, kjer čas ne pozna omejitev, domišljija šviga na polno in edina obvezna oprema je pristen nasmeh sreče na obrazih vaših malih morskih škratkov.


Mini Klub Mini-ION
LifeClass Hotels&Spa

Mini Klub Mini-ION

Mini-ION je super junak, ki živi v Portorožu. Ima posebno moč. Vlada negativnim ionom v zraku in se z njimi bori proti zlobnim pozitivnim ionom, ki onesnažujejo naš morski zrak. »Skačem iz morja in čistim pljuča malim junakom. Ko boste dihali s čistimi pljuči, boste polni energije, veseli in zdravi. In ko boste prišli domov s počitnic, boste še vedno nasmejani in razigrani.« Pridi tudi ti in spoznaj Mini-IONA!
Mini klub Bernardin
Hoteli Bernardin

Mini klub Bernardin

V Hotelih Bernardin skrbi naša skupina animatorjev za bogat animacijski program skozi vse leto. Za vse tiste, ki si želijo aktivnih počitnic, je na voljo velik izbor različnih aktivnosti. Tisti, ki si želijo bolj miren in sproščen oddih, pa lahko uživajo v bolj umirjenih in družabnih dejavnostih ali preprosto počivajo. Zagotovo lahko trdimo, da vsak gost doživi v naši družbi nekaj nepozabnih trenutkov in doživetij in to le korak do morja.
Mini Club Lucija
Remisens Hotel Lucija

Mini Club Lucija

Dnevni otroški animacijski program (za otroke od 4 do 12 let). V poletnih mesecih je Mini klub na zunanjem bazenu „Metropol Beach“ vsak dan razen v nedeljo, v ostalih terminih pa je Mini klub v Remisens Hotelu Lucija vsak dan, razen ob ponedeljkih in nedeljah.